Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + druhá sada cartridgov

Zobraziť katalóg
Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + druhá sada cartridgov
Atramentová tlačiareň A2, 12-farebná, 4800x1200dpi, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PC190a5 Produktové číslo:  0608C009 Stránky výrobcu
Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + druhá sada cartridgov Predaj skončil

Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + druhá sada cartridgov

Rovnako ako u profesionálnej rady objektívov nájdete novo aj na nové tlačiarni Canon imagePROGRAF PRO-1000 červený pruh, ktorý symbolizuje výrobok špičkovej kvality. Hlavným cieľom je ponúknuť užívateľovi vernú reprodukciu snímok v živých farbách. Ohromujúca kvality tlače je dosiahnutá využitím 12 odtieňov pigmentového atramentu LUCIA PRO, ktoré umožňujú zachovať aj najjemnejšie detaily fotografie dlhé roky. Táto tlačiareň stolný veľkosti skvele poslúži nielen profesionálnym fotografom, ale aj amatérom vyžadujúcim tú najvyššiu kvalitu.

kľúčové vlastnosti

  • Dvanáctibarevný systém
  • Tlač vo veľkom formáte A2 v mimoriadnej kvalite
  • Skvelá kvalita a presnosť tlače
  • Verné farebné podanie s dlhou životnosťou
  • Modul pre obľúbený softvér na úpravu fotografií, ako je Lightroom a Photoshop
  • Sieťová konektivita prostredníctvom WiFi a konektoru LAN
  • Súčasťou balenia je druhá sada cartridgov A2

Umelecké diela treba na plátno

Tlačiareň ponúka široké spektrum médií, na ktoré môžete zvečniť svoje diela. Od úplne obyčajných papierov cez najrôznejšie typy fotopapiera až po tlač na plátno. Podporovaná je maximálna hrúbka média 0,7 mm, pre ktorú je pripravený otvor ručného podávania. Ak hledáte tlačiareň, ktorá nebude brzdiť vaše tvorivé nápady a pritom ponúkne dokonalú tlačovú kvalitu, je tento model stvorený priamo pre vás.

Sieťová tlač

Canon imagePROGRAF PRO-1000 umožňuje bezdrôtovú konektivitu, čo je výhoda pre firemné aj domácich užívateľov. Tlačiť môžete priamo zo zariadenia s operačným systémom iOS alebo Android prostredníctvom aplikácie Canon Print. K sieťovému prepojeniu tlačiarne s notebookom alebo počítačom môžete využiť aj zabudované LAN rozhranie. Majitelia fotoaparátov kompatibilných s technológiou PictBridge môžu dokonca tlačiť fotky priamo z fotoaparátu cez WiFi.

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + druhá sada cartridgov
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + druhá sada cartridgí. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2+ zweiter Tintensatz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2+ zweiter Tintensatz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + második patron készlet.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií