Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Canon IXUS 175 strieborný

Zobraziť katalóg
Canon IXUS 175 strieborný
4,6 9 hodnotení
Digitálny fotoaparát - CCD 20 Mpx, DIGIC 4+, 8x zoom, 2,7" LCD, Li-Ion, face detection, SD/SDHC/SDXC, HD video
Kód:  OC070c1w5b Produktové číslo:  1094C001AA Stránky výrobcu

Canon IXUS 175 strieborný

Zachyťte vaše cenné chvíle a vytvorte si zbierku fotiek či videí s vašimi priateľmi alebo rodinou. S fotoaparátom od spoločnosti Canon nesúcim označenie IXUS 175 bude robenie snímok vo vysokej kvalite úplnou hračkou. Vo všetkých ohľadoch moderné a kompaktné zariadenie si zamilujete vďaka jeho skvelej výbave, malým rozmerom a nízkej hmotnosti. Bez problémov sa zmestí do vrecka, takže ho stačí len vytiahnuť, stlačiť spúšť a užívať si veľa nerušenej zábavy.

Kľúčové vlastnosti

  • Tenký IXUS môžete mať stále so sebou
  • Filmy vo vysokom rozlíšení jediným stlačením tlačidla
  • Optimalizácia snímok osôb
  • Skvelé snímky aj pri slabom osvetlení
  • Šetrí energiu na viac snímok

Dokonalý spoločník

Širokouhlý objektív disponuje ohniskovou vzdialenosťou 28 mm, s ktorou už nebude robenie pôsobivých snímok rozľahlých krajiniek alebo veľkých skupín ľudí žiadny problém. To všetko navyše a s maximálnymi detailmi. O najlepšiu kvalitu urobených snímok sa stará optický snímač CCD s rozlíšením až 20 Mpx. V prípade fotenia vzdialených predmetov bude pripravený optický zoom, ktorý vás zvládne priblížiť až 8× alebo s funkciou ZoomPlus dokonca až 16×. Táto moderná a pokročilá vymoženosť poskytuje oproti konvenčným digitálnym priblíženiam väčšiu ostrosť a zreteľnejšie detaily.

Poradí si aj v šere

O výkonnosť a rýchlosť fotoaparátu sa stará moderná technológia iSAPS s procesorom Digic 4+. Inteligentné IS potláča otrasy fotoaparátu a všetky fotografie a videozáznamy sú ostré a detailné aj pri nastavení plného priblíženia alebo pri slabom osvetlení.

Ostrý obraz videozáznamov

Snímanie videozáznamu je rovnako jednoduché ako fotenie. V špičkovej HD kvalite môžete po stlačení jediného tlačidla okamžite začať nahrávať vaše dôležité okamihy. Podeľte sa o svoje zážitky s ostatnými.

Režimy

Fotografie aj filmy sú perfektné vďaka technológii, ktorá analyzuje scénu a automaticky vyberie optimálne nastavenie. Pomocou režimu SmartAuto si môžete naplno užívať jednoduchosť komponovania bez nutnosti manuálnych zásahov a napriek tomu budú zábery exponované presne podľa vašich predstáv.

Parametre a špecifikácia

Typ snímača
CCD Hotovo!
Maximálne ISO
1 600 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!

Snímač

Typ snímača
CCD Hotovo!
Maximálne ISO
1 600 Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Mono Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
28 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
224 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,2 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,9 Hotovo!
Optický zoom
8 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
2,7" (6,86 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
220 snímok Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky ultrazoomy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

*

Dobry den, prosim, da se tento pristroj pouzit k nataceni hokejoveho zapasu? Mam na mysli hlavne problem napajeni: da se to treba pripojt k powerbance? diky za odpoved

je mozne pouzit aj iny nez originalny prepojovaci kabel???

U modelu Canon ixus 175 je stabilizace obrazu pouze digitální ( matematický dopočet ) nebo mechanická?

Dobry den, zakoupila jsem dnes u vas canon ixus 175. Mam do nej kartu kingston sdhc 16gb. Mohu jako ctecku karet u vas pro tento typ zakoupit: CTECKA KARET KINGSTON MOBILELITE G4? za 299,00 Kc? Mozna se vam otazka zda byt zbytecna, ale.....

Dobrý den. Uvažuji o koupi jednoho z uvedených modelů ve stříbrné barvě Canon IXUS 160,165 či 175. Rozdíly budou asi minimální, jak technické, tak cenové.Podle obrázku je IXUS 165 vyroben v Číně,175 v Japonsku.Kde je vyroben model 160?V popisu u modelu IXUS 175 je napsáno, že jsou skvělé snímky i za slabého osvětlení.Je v tomto lepší než modely 160 či 165?Poraďte mi s volbou.V čem konkrétním se modely liší.Asi jsem to v popisce přehlédl.Zajímá mě i země výroby.Obracím se na Vás i proto, že jsem si nechal poradit s koupí Canonu Power Shot SX 610 HS a koupil jej před Vánocemi dceři. Předem děkuji za Vaši odpověď. S pozdravem Jiří Řezníček

Diskusia a poradňa k Canon IXUS 175 strieborný
Príslušenstvo pre Canon IXUS 175 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon IXUS 175 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon IXUS 175 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon IXUS 175 Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon IXUS 175 Ezüst.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií