AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon LEGRIA HF R66 čierna - Premium kit

Zobraziť katalóg
Canon LEGRIA HF R66 čierna - Premium kit
3,9 6 hodnotení
Digitálna kamera CMOS 3.28 Mpx DIGIC dv4, Full HD, 32x zoom, 3 "dotykový LCD, 8GB, SD / SDHC / SDXC, AV out, USB 2.0, HDMI, WiFi, NFC, optická stabilizácia (+ 8GB SD karta, púzdro, statív)
Kód:  OC801k62 Produktové číslo:  0279C029 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF R66 čierna - Premium kit Predaj skončil

Canon LEGRIA HF R66 čierna - Premium kit

Digitálna kamera CANON Legria HF R66 sa predstavuje ako kompaktné a ľahké zariadenie ponúkajúce predovšetkým ľahkú ovládateľnosť, veľkú slobodu pri robení zaujímavých videozáznamov a fotografií a tiež dobrú konektivitu vďaka prítomnosti WiFi a HDMI rozhraniu. Oproti predchádzajúcim modelom boli pridané inteligentné funkcie, okamžité NFC párovanie a kreatívne režimy, kde zaujme záznam pomalého aj rýchleho pohybu. Samozrejmosťou, je podpora Full HD rozlíšenia a široké možnosti pred vami otvorí veľký 32 × optický zoom. Ovládanie uľahčuje dotykový a otočný LCD displej s uhlopriečkou 3 ".

Kľúčové vlastnosti

  • Stabilné a ostré Full HD video
  • Rýchle spustenie otvorením LCD
  • Zaujímavý záznam pomalého a rýchleho pohybu
  • Veľký zoom pre natáčanie z diaľky
  • Inteligentný stabilizátor obrazu IS
  • Dokonalý zvuk prispôsobený scéne
  • Zábavné efekty
  • Ovládanie cez WiFi a okamžitej NFC spojenie
  • Podpora priamej ukladanie na externý HDD

Bezdrôtovo

Rad R6x sa pýši rozhraním WiFi, s ktorým je nahrávanie videí do inteligentných zariadení alebo na sociálne siete pohodlnejšie ako inokedy. Kamera podporuje aj NFC, takže na zdieľanie s chytrou elektronikou stačí len jedno kliknutie. NFC podporuje aj riešenie Canon Connect Station pre prehrávanie obsahu na televízore, kde ho ukážete aj rodine a priateľom. Nainštalujte si do chytrého telefónu s Androidom alebo iOS aplikáciu CameraAccess Plus a sledujte čo sa deje, aj keď nie ste práve doma.

Funkcie pre život

Pozornosť si zaslúžia režim Nemluvňa, pomocou ktorého zachytíte prvé krôčiky a slová vášho dieťaťa. Do kamery zadáte dátum narodenia vášho dieťaťa a potom už len budete pridávať farebné pečiatky pre výšku a váhu. Všetky záznamy sa automaticky zaradia do albumu dieťaťa. S funkciou Výber audioscény máte možnosť vytvárať filmy, ktoré znejú rovnako dobre, ako vyzerajú. Vyberte si z piatich režimov scény a nastavenie zvuku sa automaticky optimalizuje, aby zodpovedalo snímanej scéne. Či už  zaznamenávate svadobný príhovor alebo hudbu na koncerte, môžete si užiť pohlcujúci a realistický zvuk.

Dokonalý výsledok

Vaše kameramanské umenie bude podporené množstvom účinných prvkov, ktoré vám dopomôžu k ešte lepším výsledkom. Napríklad tak, že ihneď po otvorení dotykového LCD panelu sa spustí nahrávanie, nemusíte už nič zložito nastavovať, a tým zmeškať vzácny okamih. Inteligentné IS je potom dokonalým riešením pre potlačenie otrasov kamery pomocou detekcie scény a automatického výberu zo štyroch režimov stabilizácie, čím sa vyrovná pohyb videokamery a predíde sa rozmazaniu obrazu. Okrem ostatného príslušenstva nájdete vo výbave aj 8GB SD kartu, statív a praktické púzdro.

Parametre a špecifikácia

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý Den chcel by som sa spytat či sa dá dat na tuto kameru microfon rode na natačanie videi na youtubu. Ďakujem za odpoved

Koľko fps urobí pri fullHD?

Diskusia a poradňa k Canon LEGRIA HF R66 čierna - Premium kit
Príslušenstvo pre Canon LEGRIA HF R66 čierna - Premium kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R66 černá - Premium kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R66 schwarz - Premium-Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R66 schwarz - Premium-Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon LEGRIA HF R66 Black - Premium készlet.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií