AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Canon LEGRIA HF R66 čierna

Zobraziť katalóg
Canon LEGRIA HF R66 čierna
Digitálna kamera - CMOS 3,28 Mpx DIGIC DV4, Full HD, 32x zoom, 3" dotykové LCD, 8 GB, SD/SDHC/SDXC, AV out, USB 2.0, HDMI, WiFi, NFC, optická stabilizácia
Kód:  OC801k62p Produktové číslo:  0279C020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF R66 čierna Predaj skončil

Canon LEGRIA HF R66 čierna

Kompaktná digitálna kamera od firmy Canon v čiernom vyhotovení. Ide o kvalitnú Full HD kameru s CMOS snímačom. Je vybavená 57-násobným digitálnym zoomom, vďaka ktorému zachytíte aj tie najvzdialenejšie objekty. Všetko, čo natáčate, si môžete prezerať na prehľadnom, trojpalcovom kapacitnom dotykovom displeji s rozlíšením 230 tisíc bodov.Natočený záznam potom môžete ľahko zdieľať pomocou integrovaného rozhrania WiFi a NFC. Kamera obsahuje internú pamäť s kapacitou 8 GB s možným rozšírením o kartu SDXC (až 64 GB).

Kľúčové vlastnosti

  • 3" dotykový displej
  • Rozlíšenie videa Full HD (1080p)
  • Bezdrôtové zdieľanie pomocou Wi-Fi
  • Optický stabilizátor obrazu
  • 57× výkonný zoom (32× optický)
  • Výkonný čip DIGIC
  • Možnosť editácie videa (filmové efekty, spomalenie/zrýchlenie)

Kvalitný videozáznam

Vďaka objektívu Canon HD Video máte možnosť natáčať kvalitné filmy kedykoľvek a kdekoľvek. Snímač CMOS má uhlopriečku 1/4,85" s rozlíšením 3,28 Mpix (2,07 efektívnych pre video a snímky). Procesor DIGIC DV4 zaistí vysokú kvalitu obrazu - bez výrazného šumu aj za zlých svetelných podmienok. K tomu prispieva aj kvalitná optika. Objektív umožňuje úctyhodný, až 57× výkonný zoom. Funkcia "výber audioscény" vám pomôže vyladiť zvuk videa do potrebnej podoby. Máte na výber z piatich rôznych režimov. 

Vytvorený záznam môžete uzamknúť, aby sa nedopatrením vaše spomienky nevymazali. Videá sa zaznamenávajú vo formátoch AVCHD a MP4, a to do internej pamäte a na SD kartu súčasne. Môžete tak natáčať video v tej najvyššej kvalite na osobné použitie a video v nižšom rozlíšení napríklad na rýchle zdieľanie s vašimi priateľmi.Medzi základnú technickú výbavu patria konektory USB 2.0, mini HDMI a jack na slúchadlá. Li-iónová batéria umožňuje záznam približne 2 hodiny a 10 minút na jedno nabitie.

Jednoduché zdieľanie

Pomocou integrovaného bezdrôtového rozhrania WiFi môžete nahrať videá do svojho inteligentného zariadenia alebo jednoducho na sociálne siete. Vďaka funkcii NFC je toto zdieľanie naozaj jednoduché, na úspešné spárovanie kamery a smart zariadení postačí len jedno priloženie a kliknutie. NFC možno využiť aj pri použití Canon Connect Station, ktoré vám umožní sledovať uložený obsah na vašom televízore.

Prídavné efekty

Tieto funkcie vám umožnia experimentovať s vašimi obrazovými záznamami. Kamera dokáže záznam spomaliť o polovicu a vy si môžete prezrieť pohyb objektu, ktorý očami nestačíte zachytiť. Alebo môžete video naopak zrýchliť, a to až 1 200×. To určite využijete pri tvorbe časozberných videí, v ktorých zachytíte dlhšie časové intervaly. Navyše možno do videí pridávať najrôznejšie zábavné efekty a filtre, ktoré dodajú vášmu záznamu tú správnu atmosféru.

Balenie obsahuje:

Kompaktný napájací adaptér CA-110, batériový zdroj BP-718, HDMI kábel, HTC-100/S, kábel USB IFC-30PCU/S

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je možné nahrávat a zároveň sledovat obraz na notebooku? Co je k tomu potřeba? Měl jsem doma zapůjčenou kameru a jakmile se spustilo nahrávání, tak obraz na notebooku zmizel. Tato funkce je pro mě důležitá. Potřebuji sledovat během natáčení umístění rukou. Kamera je na stativu... Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jde do kamery zapojit mikrofon a aby fungoval? (např: RODE VideoMic GO)

Dobrý den, je možné propojit tuto kameru s powerbankou a prodloužit tak dobu nahrávání ?

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda je možné tuto kameru propojit notebookem a převést záznamy do notebooku. Zkoušel jsem veškeré kabely, které byly u kamery - bez výsledku. Je to vůbec možné, nebo je k tomu potřeba stáhnout nějaký program. Děkuji

Dobrý den, je možné tuto kameru propojit s powerbankou a prodlouzit tak dobu nahrávání ?

Diskusia a poradňa k Canon LEGRIA HF R66 čierna
Príslušenstvo pre Canon LEGRIA HF R66 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R66 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R66 Schwarz + Free Fall. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R66 Schwarz + Free Fall. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon LEGRIA HF R66 fekete + Free tok.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií