PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon LEGRIA HF R78

Zobraziť katalóg
Canon LEGRIA HF R78
Digitálna kamera - CMOS 3,28 Mpx DIGIC DV4, Full HD, 32x zoom, 3" dotykové LCD, 16 GB, SDHC/SDXC, AV out, USB mini-B, micro HDMI, WiFi, NFC, optická stabilizácia
Kód:  OC801r1 Produktové číslo:  1237C018AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF R78

Zaznamenávajte svoje dovolenky a jedinečné momenty s Full HD kamerou, ktorá disponuje veľmi jednoduchým ovládaním, špičkovou technológiou, kompaktnými rozmermi a moderným dizajnom. Objektív ponúka až 57x výkonný zoom (optický zoom je 32-násobný), výkonný obrazový procesor DIGIC DV4 zase zaisťuje vysokú kvalitu obrazu, a to aj pri slabom osvetlení! Stabilizačná technológia Intelligent IS úplne automaticky vyberá najvhodnejší stabilizačný režim na elimináciu rozmazania, takže teraz môžete zaznamenávať realistické videá a udržiavať zábery stabilné aj pri plnom zoome. Vďaka Wi-Fi technológii možno zariadenie aj diaľkovo ovládať z takmer akéhokoľvek inteligentného zariadenia.

Model LEGRIA HF R78 navyše zahŕňa aj širokouhlú predsádku, ktorá skracuje ohniskovú vzdialenosť na iba 26,9 mm a rozširuje tak zorné pole videokamery.

Niekoľko dôvodov na kúpu

  • Docielite až 84× väčšie a veľmi kvalitné priblíženie
  • Dokonalý trojpalcový LCD displej s možnosťou zaostrenia obrazu jednoduchým dotykom na displej
  • So širokouhlou predsádkou umiestnite do každého záberu omnoho viac
  • Technológia NFC a Wi-Fi pripojenie zaistí ešte ľahší prenos a zdieľanie zážitkov
  • Ostrosť a čistota výsledných snímok pomocou inteligentnej IS technológie
  • Možnosť diaľkového ovládania a sledovania, čo sa práve deje u vás doma
  • Vylepšený asistent na výber kompozície počas zoomu

Skvelá konektivita a ešte lepšie ovládanie

Na záznam zvuku môžete využiť integrovaný mikrofón, konektor pre slúchadlá, HDMI port či štandardný výstup AV OUT. Nechýba samozrejme ani konektor USB, sloty na SD karty či objímka na statív. So vzdialeným sledovaním môžete vidieť, čo sa deje u vás doma, keď ste preč, pomocou smartfónu alebo tabletu, pripojenia Wi-Fi a aplikácie CameraAccess Plus. S podporou Wi- Fi pripojenia možno bezproblémovo využiť diaľkové snímanie pomocou spárovaného zariadenia - ovládať môžete napr. rýchlosť uzávierky, zaostrovanie a expozíciu. Tešiť sa môžete aj z intuitívneho a používateľsky prívetivého ovládania - prístup k menu kamery a bližšiemu nastaveniu zaisťuje dotykový LCD displej a ďalšie tlačidlá na zrýchlený prístup k najpoužívanejším funkciám.

Výkonná optická stabilizácia obrazu v každej situácii

Stabilizačná technológia Intelligent IS identifikuje scénu, ktorá je snímaná, a kamera ihneď vyberie najvhodnejší stabilizačný režim na elimináciu rozmazania. Napríklad, keď je zariadenie umiestnené na statíve (režim Tripod), automaticky sa stabilizačný režim deaktivuje, pretože sa nepočíta s rozmazaním. Avšak pri natáčaní za pohybu (Dynamic IS) sa rozširuje stabilizačný rozsah pri snímaní na široké ohnisko a stabilné video vznikne tzv. kompenzáciou nízkofrekvenčných vibrácií. Súčasťou je aj vylepšený asistent na výber kompozície počas zoomu (Zoom Framing Assist) - stačí len pridržať tlačidlo a natáčaný objekt tak vždy zostáva v zornom poli kamery.

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dokáže tato kamera natáčet v 60FPS a zároveň natáčet ve fullHD (1080p)?

Dobrý den, má tato kamera výstup na externí mikrofon?

Dobrý den, dá se kamera dálkově ovládat a sdílet fotky pomocí wifi bez technologie NFC?

Dobrý den,jak dlouho bude ještě trvat prodej této kamery než bude ukončen? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Canon LEGRIA HF R78
Príslušenstvo pre Canon LEGRIA HF R78 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R78.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií