AP+ nový vizuál AD homeoffice

Canon PIXMA G6040

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA G6040
4,4 21 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, rýchlosť čiernobielej tlače 13 obr./min., rýchlosť farebnej tlače 6,8 obr./min., rozlíšenie tlače 4800 x 1200 DPI, duplex, tankový systém, displej, AirPrint, USB, LAN a WiFi (3113C009)
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  PC115a5c Produktové číslo:  3113C009 Stránky výrobcu

Canon PIXMA G6040

Canon PIXMA G6040 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Atramentová tlačiareň Canon PIXMA G6040 Bočný pohľad

Atramentová tlačiareň Canon je spoľahlivým spoločníkom nielen do domácnosti, ale aj do práce. Vďaka kompaktnému multifunkčnému vyhotoveniu je tlačiareň s doplnením atramentu spôsobilá kopírovať, tlačiť a tiež skenovať a je teda riešením na všetku bežnú prácu s dokumentmi. Ide o farebnú tlačiareň s doplnením atramentu. Pri čiernobielej tlači dosahuje Canon PIXMA G6040 rýchlosť 13 stránok za minútu. Počas farebnej tlače dosiahne Canon PIXMA G6040 rýchlosť str./min. Najlepšie tlačové rozlíšenie je 4800 x 1200 DPI, ide o nadštandardné rozlíšenie so skvelou kvalitou textu aj fotografií. Každý určite ocení obojstrannú tlač, tento model ju zvláda automaticky. Dáta prenesiete do atramentovej tlačiarne pomocou rozhrania USB, LAN a WiFi. Už vám nebudú prekážať káble a tlačíte pohodlne na diaľku. Fanúšikovia značky Apple si môžu uľahčiť spojenie tzv. AirPrint funkciou na jednoduchú tlač z tabletov a telefónov. Na lepší prehľad a obsluhu používa atramentová tlačiareň Canon grafický displej. Pri častej tlači oceníte tankový systém, ten predstavujú zásobníky pre dolievanie atramentu. Dokáže tlačiť obálky vo formáte B5 a Letter.

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA G6040 Obsah balenia

Rozhodujúce vlastnosti atramentovej tlačiarne Canon PIXMA G6040

  • Atramentová tlačiareň Canon je pripravená tlačiť obojstranne
  • Bezkáblové pripojenie pomocou siete WiFi
  • Canon PIXMA G6040 tlačí na formáty A4, A5 a A6
  • Funkcia AirPrint zabezpečuje kompatibilitu s elektronikou Apple
  • Tlačiareň s doplnením atramentu Canon vie tiež skenovať a kopírovať
  • Náklady ušetríte vďaka tankovému systému na dolievanie atramentu
  • Táto farebná atramentová tlačiareň sa hodí na domáce aj pracovné využitie
  • Dovolí vám tlač obálok vo formáte B5 a Letter
  • Súčasť balenia: dokumentácia, kábel USB a fľaštička s atramentom

Rozlíšenie atramentovej tlačiarne Canon

Krásne fotografie vďaka atramentovej tlači. Jednou z najvýraznejších výhod atramentu je príjemne prirodzené podanie farieb a preto je vhodná aj na tlač fotografií. Farebná tlačiareň s doplnením atramentu Canon sa chváli netradičným, vysokým tlačovým rozlíšením 4800 x 1200 DPI. Výsledné obrázky a predovšetkým fotografie sú preto aj na väčších formátoch mimoriadne kvalitné a ostré. Pri častejšej tlači fotografií a väčšej spotrebe atramentu vás nemusia desiť vysoké náklady. Tlačiareň s doplnením atramentu Canon PIXMA G6040 je vybavená tankovým systémom. Atrament nalievate priamo do zásobníkov, vďaka tomu je efektívne znížená cena tlače a využívanie tlačiarne je šetrnejšie k životnému prostrediu.

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA G6040 Vlastnosti/technológia
Atramentová tlačiareň Canon PIXMA G6040 Vlastnosti/technológia

Kopírovanie a skenovanie Canon PIXMA G6040

Vďaka multifunkčnému vyhotoveniu je Canon PIXMA G6040 schopná skenovať, kopírovať a tiež tlačiť a je teda riešením na všetku bežnú prácu s dokumentmi. Tlačiareň s doplnením atramentu Canon PIXMA G6040 pracuje s papiermi s formátom A4, A5 a A6.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!
Funkcie
AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne, Tankový systém, Tlač fotografií Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne, Tankový systém, Tlač fotografií Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
B5, Letter Hotovo!

Skenovanie

Rozlíšenie plochého skenera
1200 x 2400 DPI Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
4800 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – ESAT
13 obr./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – ESAT
6,8 obr./min. Hotovo!

Rozmery

Výška
195 mm Hotovo!
Hĺbka
369 mm Hotovo!
Šírka
403 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,1 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Kábel USB, Fľaštička s atramentom Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je prosím k této tiskárně při zakoupení jen černý inkoust nebo i barevné a jsou plné nebo jen částečně naplněné. Děkuji za odpověď.

Má tato tiskárna podavač na skenování? je možné naskenovat více stran najednou?

Dobrý den, měl bych dotaz jestli se dají koupit obě cartridge, které se instalují do tiskové hlavy? Koupil jsem tu tiskárnu u Vás přes aukro jako použitou bez náplní. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, v čem se liší modely Canon Pixma GX 6040 a 5040. Lze na obou tisknout ve fotografické kvalitě na fotopapíry ve formátu A4? s díky V.Vobruba

Dobrý den, v čem se liší modely Canon Pixma GX 6040 a 5040. Lze na obou tisknout ve fotografické kvalitě na fotopapíry ve formátu A4? s díky V.Vobruba

Bude tato tiskárna ještě k dispozici, případně jakým modelem bude nahrazena? Jaký je rozdíl mezi G6040 a modely G6050/G6020, které lze vidět na EU/US Canon webu?

Dobrý den, je potřeba nějak nastavit paměť tiskárny, aby v průběhu tisku, kdy se např. uspí PC nebo telefon nepřerušil tisk? Děkuji

Ako mam skenovat do MacOS? Ziaden program som k tomu nenasiel a ten ktory sa da stiahnut zo stranok sa neda nainstalovat.

Dobrý den, pracuje tato tiskárna s OS Windows 11? Minulý jiný model Canon jsem musel po upgradu na W11 přestat používat, nekomunikoval s počítačem. Děkuji Pavel Koráb

Dobrý den, poradí si tiskárna s Mac a OS Monterey?

123
Príslušenstvo pre Canon PIXMA G6040
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií