Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon PIXMA IP110 + batéria

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA IP110 + batéria
4,8 19 hodnotení
Atramentová tlačiareň - A4, prenosná, 9 strán za minútu čiernobielo, 5,8 strán za minútu farebne, 9600 x 2400 dpi, USB 2.0 + WiFi
Kód:  PC263f4e Produktové číslo:  9596B029 Stránky výrobcu
Canon PIXMA IP110 + batéria Predaj skončil

Canon PIXMA IP110 + batéria


vypnuté
 Canon PIXMA iP110

Neuveriteľná prenosná tlač

Pripojte sa a tlačte na cestách. Nech už ste kdekoľvek, táto ľahká a tenká tlačiareň je najlepším spoločníkom na prenosnú a štýlovú tlač zo smartfónov, tabletov a cloudu vďaka pokročilému WiFi pripojeniu.


Pripojenie ku cloudu

Užite si slobodu jednoduchej tlače z internetu kdekoľvek, stačí vám len váš smartfón alebo tablet. Vylepšený PIXMA Cloud Link vám umožní tlačiť dokumenty Office, súbory PDF a JPG priamo z cloudových služieb, ako sú Dropbox, Disk Google, OneDrive a Evernote. Navyše môžete rýchlo tlačiť fotografie z Facebooku, Twitteru a online albumov - to všetko bez počítača.

vypnuté
 Canon PIXMA iP110

Ekonomická a pohodlná tlač

Pre maximálne pohodlie môžete upraviť nastavenie tlačiarne, aby sa zväčšil objem tlače, pomocou režimu úspory čierneho atramentu. Nemajte obavy, keď vám dôjde čierny atrament a vy ste niekde vonku, tlačiareň bude vytvárať kompozitnú čiernu z ostatných farebných atramentov.


vypnuté
 Canon PIXMA iP110

Výnimočná kvalita

Tlačte dokumenty s profesionálnym vzhľadom, ostrými textami a bohatými farebnými fotografiami - vďaka technológii FINE so systémom 5 atramentov a rozlíšením tlače až 9 600 dpi. Tlač je naozaj rýchla. Užite si rýchlosť tlače 9,0 obr./min. čiernobielo a 5,8 obr./min. farebne.


Podpora smartfónov a tabletov

Táto tlačiareň je pripravená na prácu so smartfónmi. Stačí do smartfónu alebo tabletu stiahnuť aplikáciu Canon PRINT. Pomocou aplikácie môžete priamo pristupovať ku cloudovým službám. Prostredníctvom WiFi alebo internetu môžete skontrolovať stav tlačiarne alebo hladinu atramentu.

vypnuté
 Canon PIXMA iP110

vypnuté
 Canon PIXMA iP110 baterie

Bezdrôtová tlač

Zažite neuveriteľnú prenosnosť a buďte mobilní vďaka voliteľnej nabíjateľnej batérii. Ideálna na tlač v miestach, kde nie je k dispozícii žiadne napájanie.


Kľúčové vlastnosti

  • Pripojenie a tlač na cestách s úžasnou prenosnou tlačiarňou s WiFi
  • Očarte mimoriadnou kvalitou a tlačou vo vysokom rozlíšení 9 600 dpi
  • Zažite slobodu kreativity tlače z cloudu pomocou PIXMA Cloud Link
  • Pripravte sa na jednoduchú tlač z inteligentných zariadení s aplikáciou Canon PRINT
  • Užite si skvelú kvalitu tlače dokumentov a fotografií kdekoľvek

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze tisknout bezdrátově z notebooku nebo mobilu bez připojení do wi-fi sítě? V notebooku mám OS W7 a v mobilu Android. Josef

Dobrý den, bude tato tiskárna opět naskladněna? Případně v jakém termínu? Děkuji za odpověď.

Pokud mi dojde barevná náplň tak stačí mít v tiskárně černou a barevnou už nekupovat? Barevný tisk nebudu využívat vůbec..

Prosím o radu. Vybírám mezi Canon PIXMA iP110 + baterie a Epson WorkForce WF-100W. Potřebuji cestovní tiskárnu na smlouvy tj. pouze čb tisk. O obou jde osadit jen černou barvu a barevnou vynechat a zbytečně nekupovat? U obou je baterie, obě umí ruční oboustranný tisk, připojení na wifi a tisk přes hotspot a Google print?

Mohu vložit jen černou barvu a barevnou vůbec nevkládat a nevyužívat?

Dobrý den, může mi někdo doporučit brašnu na tuto tiskárnu? Děkuji

Dobrý den, lze zakoupit samostatné originál trafo nebo nějaké univerzální? Někam se mi originální podařilo založit a potřebuji teď nabít baterii.

Je možné tlačiť len čiernobielo aj dlhiu dobu? A je možné založiť do tlačiarne viacero papierov naraz?

Dobrý den, můžu tisknout pomocí této tiskárny přímo i iPad pro bez použití routeru napřímo?

Zajímalo by mne, zdali je možné tuto tiskárnu přenášet a vůbec trvale mít umístěnou nastojato v batohu. Jde mi o to, aby třeba nevytekl inkoust, nebo se nepoškodila tisková hlava.

Diskusia a poradňa k Canon PIXMA IP110 + batéria
Príslušenstvo pre Canon PIXMA IP110 + batéria
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA iP110 + baterie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA IP110 + Batterie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA IP110 + Batterie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA IP110 + akkumulátor.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií