Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon PIXMA iX6850

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA iX6850
4,7 54 hodnotení
Atramentová tlačiareň farebná, A3, rýchlosť čiernobielej tlače 14,5 obr./min., rýchlosť farebnej tlače 10,4 obr./min., rozlíšenie tlače 9600 x 2400 DPI, AirPrint, USB, LAN a WiFi
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PC185x5 Produktové číslo:  8747B006 Stránky výrobcu
Canon PIXMA iX6850 215,90 € Momentálne nedostupné

Canon PIXMA iX6850


vypnuté
 Canon PIXMA iX6850 A3+

Kompaktná kancelárska tlačiareň A3+

Táto štýlová, ultrakompaktná a vysokovýkonná tlačiareň A3+ s 5 samostatnými atramentmi ponúka výnimočnú kvalitu tlače dokumentov a fotografií. Predstavuje ideálne stolné riešenie na tlač rozsiahlych tabuliek z programu Excel, firemných plagátov a fotografií.


Inteligentné možnosti pripojenia

Vďaka pripojeniu cez rozhranie Wi-Fi a Ethernet môžete tlačiareň jednoducho zdieľať medzi viacerými počítačmi cez podnikovú sieť. Stiahnite si aplikáciu Canon PRINT na tlač z inteligentných zariadení. Tlačiareň podporuje tiež služby Apple AirPrint a Google Cloud Print.

vypnuté
 Canon PIXMA iX6850 A3+

Ušetrite s atramentmi XL

Tlačte viac, ale za menej peňazí. Voliteľné zásobníky atramentu XL vytlačia oveľa viac stránok a zaručia tak až 30 % úsporu na stránku v porovnaní so zásobníkmi atramentu štandardnej veľkosti. Voliteľný zásobník XXL pigmentového čierneho atramentu umožňuje vytlačiť až 1 000 čiernobielych strán.


vypnuté
 Canon PIXMA iX6850 A3+

Vynikajúca kvalita

Systém 5 samostatných atramentov obsahuje pigmentový čierny atrament na výrazné a ostré texty a atramenty na báze farbív pre nádherné snímky v kvalite fotolaboratória – a navyše na efektívnejšiu tlač, kedy je potrebné vymeniť len zásobník na farbu, ktorá dôjde.


Rýchla tlač

Na nádherné výtlačky nie je nutné čakať. Zásluhou technológie FINE spoločnosti Canon poskytuje táto tlačiareň vysokú rýchlosť tlače dokumentov formátu A4 14,5 obr./min. čiernobielo a 10,4 obr./min. farebne a dokáže vytlačiť bezokrajovú fotografiu formátu 10 × 15 cm v kvalite fotolaboratória za približne 36 sekúnd.

vypnuté
 Canon PIXMA iX6850 A3+

Kľúčové vlastnosti

  • Vysokovýkonná, ultrakompaktná tlačiareň A3+ pre firmy
  • Jednoduché zdieľanie s bezdrôtovým pripojením a pripojením na sieť Ethernet
  • Výtlačky so skvelou kvalitou a bez plytvania zásluhou systému 5 jednotlivo vymeniteľných samostatných zásobníkov atramentu
  • Superrýchla tlač dokumentov: A4 za 14,5/10,4 obr./min. čiernobielo/farebne podľa normy ISO ESAT
  • Viac výtlačkov s nižšími nákladmi s voliteľnými atramentmi XL a XXL
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A3, A3+, A4, A5 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 20 × 25 cm Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
9600 x 2400 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – ESAT
14,5 obr./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – ESAT
10,4 obr./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!
Počet farieb
5 Hotovo!

Rozmery

Výška
159 mm Hotovo!
Hĺbka
310 mm Hotovo!
Šírka
584 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,1 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové fototlačiarne
» Všetky tlačiarne A3 formátu
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak funguje sken a jaká je jeho velikost? A4 / A3? Díky Pepa

Nastavení papíru - vlastní...jak dlouhý plakát dokáže vytisknout? Má instalační CD? děkuji

Jaká je maximální délka papíru -oblast tisku -vlastní velikost? V angl. návodu jsem nenašel.

Dobrý den. Dokáže tato tiskárna tisknout na lehký karton (gramáž 120 až 160g/m2)?

Dobrý den, tiskárnu jsem koupil na Alze jako použitou, ovšem přišla celá poškrábaná, špinavá a ještě při vybalení vypadl kousek plastu. Při prvotním - zkušebním tisku na klasický A4 papír ho protrhla a papír byl zaseknutý a umazaný od barev. Naštěstí šel celkem snadno vyjmout z tiskárny, ovšem při druhém tisku se toto stalo znovu. Při tisku na fotografický papír (10x15cm) se vytiskla polovina fotky a přes foto byl silný černý pruh a barvy vyšisované. Po připojení tiskárny přes kabel to ukázalo, že jsou prázdné tonery/inkousty, a to: Bk, Pgbk a Cyan. Po kontrole kazet jsem zjistil, že vnitřek je celý špinavý od pigmentu a kazety/tonery nejsou originální, ale ty nejlevnější čínský šmejdi! Chtěl bych se Vás tímto zeptat, zda jste tuto tiskárnu našli u popelnic a prodali mi jí jako témeř (dle Vašich slov) novou ( v neoriginálním balení, ale zkontrolované, kompletní a plně funkční zařízení s 12 měsíční zárukou atd. atd.) ?! Jako mám největší chut jí sbalit zpátky do krabice a jít rovnou s fakturou na ČOI, ale potřebuju tisknout a dokončit projekty, takže jí nechám okamžitě někde opravit o pošlu Vám účet za opravu.. nebo jak fungují Vaši experti a technici?! Je mi z toho smutno, protože se cítím velmi podvedený a čekám klasickou odpověď ať jí vrátím nebo vyreklamuju (a budu měsíc bez tiskárny i bez peněz)…

Dobrý den, tiskne tato tiskárna oboustranně?

Dobrý den, jsou součástí balení i inkousty? Předem děkuji za odpověď Lucie Soukupová

Dobrý den, je normální, že inkousty, které byly dodané v balení, stačily jen na tisk asi 20 stran?

Dobrý deň. Túto tlačiareň som si nedávno kúpila. Tlačí perfektne, až na to, že na kraji papiera často nechá nejakú nepravidelnú škvrnu čiernej farby. Akoby sa ten papier vždy nejak ,,obšuchol" o čierny atrament. V čom môže byť prosím problém? Ďakujem za odpoveď

Dobrý den Umí tato tiskárna spolupracovat s nějakým programem OCR?

123...
Diskusia a poradňa k Canon PIXMA iX6850
Príslušenstvo pre Canon PIXMA iX6850 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA iX6850. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA iX6850. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA iX6850. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA iX6850.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií