Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon PIXMA MG2550S

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA MG2550S
4,0 65 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, rýchlosť čiernobielej tlače 8 obr./min., rýchlosť farebnej tlače 4 obr./min., rozlíšenie tlače 4800 x 600 DPI, USB
55,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PC293a05s Produktové číslo:  0727C006 Stránky výrobcu

Canon PIXMA MG2550S


vypnuté
Canon PIXMA MG2550S

Kompaktné, štýlové multifunkčné zariadenie

Toto rýchle multifunkčné zariadenie je ideálne pre každodennú tlač, skenovanie a kopírovanie a obsahuje systém kaziet FINE pre vysoko kvalitnú tlač fotografií a dokumentov. Jeho kompaktný dizajn so štýlovou bielou povrchovou úpravou zaberá v domácnosti menej miesta a zaisťuje bezproblémové vkladanie papiera a jednoduchú výmenu atramentov.


Rýchla, kvalitná tlač

Systém kaziet FINE s minimálnym objemom kvapôčok 2 pl a rozlíšením tlače 4 800 dp  prináša skvelé úrovne detailov. Zásluhou rýchlej tlače na formát A4 8,0 / 4,0 obr./min čiernobielo/farebne podľa ISO ESAT, nie je takmer potrebné čakať na vytlačenie dokumentov.

vypnuté
Canon PIXMA MG2550S

My Image Garden

Komplexný softvér, ktorý vám odhalí kompletnú ponuku funkcií tlačiarní PIXMA. Ponúka riešenie pre usporiadanie a tlač fotografií, skenovanie a prístup k online službám. Vzhľadom k pokročilým funkciám, ako je napríklad rozpoznanie tváre, bude prehľadávať všetky fotografie v počítači (dokonca aj tie dlho zabudnuté), a zostaví ich do skvelých vzorov k tlači.


vypnuté
Canon PIXMA MG2550S

Ušetrite peniaze za atrament

Tlačte viac, ale za menej peňazí. Kazety FINE XL poskytujú výrazne viac stránok a dlhšie doby medzi výmenami atramentov, čo je ideálne pre častú tlač, a môžu zabezpečiť až 30% úsporu na jednu stránku v porovnaní so štandardnými ekvivalentami.


Šetrite energiu

Automatické vypínanie vypne tlačiareň, pokiaľ nie je používaná po nastavený čas - šetrí energiu. Automatické zapínanie zaisťuje pohodlné opätovné zapnutie tlačiarne pri začatí tlače. Tichý režim môže významne znížiť prevádzkový hluk a zaistiť takmer nepočuteľnú tlač v domácnosti.

vypnuté
Canon PIXMA MG2550S

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné multifunkčné zariadenie pre domácnosť: tlač, kopírovanie a skenovanie
  • Štýlový dizajn v bielej farbe
  • Vysoko kvalitná tlač s až 4 800 dpi a technológií kaziet FINE
  • Voliteľné atramentové kazety vo veľkosti XL pre viac výtlačkov s nižšími nákladmi
  • Automatické zapínanie zapne tlačiareň pri začatí tlače, automatické vypínanie ju vypína, ak nie je používaná
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm, 13 × 18 cm Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
B5, Legal, DL, Letter, COM10 Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
4800 x 600 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – ESAT
8 obr./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – ESAT
4 obr./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
60 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
145 mm Hotovo!
Hĺbka
306 mm Hotovo!
Šírka
426 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,5 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové fototlačiarne
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne na doma

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám tuto tiskárnu ale nemám počítač jen tablet a mobil a nejde mi to propojit, jak mohu tisknout bez kabelu a instalačního cd prosím ? Dekuji

Dobry den. Bude tato tlaciaren fungovat s pripojenim na notebook Lenovo G50, Windows 8.1? Pocul som ze niektore tlaciarne nemusia byt kompatibilne. Dakujem.

Dobrý den,tiskne tato tiskárna černobíle i když třeba dojde barevná náplň nebo musi byt vždy obě náplně funkční?

Dobrý den, mám tuto tiskárnu ale nemám v notebooku cd rom . dá se někde stáhnout přes internet instalace tiskárny ? děkuji za odpoveď

Dobry den. Chtel bych si koupit tuto tiskarnu Canon PIXMA MG2550S Cetl jsem si recenze a nejaky zakaznik psal ze soucast baleni jsou i barvy do tiskarny? Je toto pravda prosim o odpoved. S pozdravem M.H.

tlačiareň mam cez kupenu cez 5 mesiacou a použil sem ju par krát ked sem neco potreboval prefotiť alebo vytlačit. A teraz ked toto písem (4.12.2021) tak tlačiareň úplne nefunguje, papier zebere mierne naklonenej a potom sa zasekne. Reklamovať to nepojdem nekde do niakej centrály v BA. lepšie po tom tresknúť s kladivom. Radu pre zakaznika NEKUPUJTE kupte neco iné

Má tlačiareň integrovaný (vnútorný) zásobník na papier?

Dobrý den, k cemu je ten oranzový kousek plastu ? v manualu se to tam zacvakava ale na leve strane to nejak nedrzi ? ve videich to tam nemaji nebo nepouzivaji ..

Dobrý den, mám starší model této tiskárny MG 2950 ale bez kabelu, můžete mi říct, jaký napájecí kabel k této tiskárně patří a zda je možné jej koupit samostatně? Díky.

printer can be connected to wifi ?

123
Diskusia a poradňa k Canon PIXMA MG2550S
Príslušenstvo pre Canon PIXMA MG2550S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA MG2550S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG2550S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG2550S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA MG2550S.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií