Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon PIXMA MG5750 čierna

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA MG5750 čierna
4,5 161 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, rýchlosť čiernobielej tlače 12,6 obr./min., rýchlosť farebnej tlače 9 obr./min., rozlíšenie tlače 4800 x 1200 DPI, duplex, displej, AirPrint, WiFi a USB
Kód:  PC294f5 Produktové číslo:  0557C006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA MG5750 čierna


vypnuté
anon PIXMA MG5750

Jednoduché pripojenie, tlač, skenovanie a kopírovanie

Fotografie budú plné detailov, hlbokých odtieňov čiernej a živšie červenej, a to vďaka 5 samostatným atramentom, technológii FINE spoločnosti Canon a tlačovému rozlíšeniu 4 800 dpi. Rýchlosti 12,6 obr./min čiernobielo a 9,0 obr./min farebne podľa normy ISO ESAT poskytujú krásne fotografie bez okrajov 10 x 15 cm za približne 41 sekúnd.


Rýchla a pohodlná tlač a skenovanie

Stačí stiahnuť aplikáciu Canon PRINT a môžete pohodlne tlačiť a skenovať pomocou smartphonu či tabletu a priamo pristupovať ku cloudovým službám. Režim WiFi Direct vytvára bezdrôtovú sieť, takže nie je vyžadovaný bezdrôtový smerovač, pripojenie k internetu ani heslo.

vypnuté
anon PIXMA MG5750

Šetrite použitím voliteľných zásobníkov atramentu XL

Užite si minimálne plytvanie a maximálnu úsporu. Vďaka samostatným zásobníkom atramentu je nutné meniť len farby, ktoré došli. Môžete tlačiť ekonomicky s viacerými stránkami vďaka voliteľným atramentom XL a šetriť papier s automatickou obojstrannou tlačou.


vypnuté
anon PIXMA MG5750

Zažite tvorivú slobodu cloudovej tlače

Vylepšený PIXMA Cloud Link umožňuje behom okamihu vytlačiť fotografie z Instagramu, Facebooku či Flickru alebo dokumenty z obľúbených cloudových služieb, ako sú GoogleDrive, OneDrive a Access to SlideShare. Posielajte ľahko naskenované dokumenty a fotografie do služieb GoogleDrive, OneDrive a novo pridanej služby OneNote.


Obsluha, prezeranie a pripojenie je úplne jednoduché

Jednoduché ovládanie, zobrazenie a prepojenie. Na veľkom farebnom 6,2 cm displeji je všetko jasne vidieť, či už vyberáte funkcie, zobrazujete náhľad obrázkov alebo používate cloudové služby. Vďaka automatickému zapnutiu nemusíte čakať na začatie tlače.

vypnuté
anon PIXMA MG5750

Kľúčové vlastnosti

  • Okamžitá tlač a skenovanie s využitím smartfónov alebo tabletov
  • Tlač z obľúbených cloudových služieb a skenovanie do týchto služieb
  • Nákladovo úsporná tlač dokumentov a fotografií zásluhou atramentov XL
  • Bezdrôtová tlač s podporou sietí WiFi a technológie AirPrint
  • Mikroskopické kvapôčky atramentu pre presnú tlač
  • Automatická obojstranná tlač
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!
Funkcie
AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne, Tlač fotografií Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne, Tlač fotografií Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 20 × 25 cm Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
B5 Hotovo!

Skenovanie

Rozlíšenie plochého skenera
1200 x 2400 DPI Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
4800 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – ESAT
12,6 obr./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – ESAT
9 obr./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
148 mm Hotovo!
Hĺbka
369 mm Hotovo!
Šírka
455 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,3 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové fototlačiarne
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne do kancelárie
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne na doma
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat co je součástí balení ? Jsou tam i barvy?

Dobrý den, chci se zeptat zda displej na tiskárně je podporován v CZ jazyce

Dobrý den, prosím je tato tiskárna kompatibilní se starším pc, který má win 7?

Dobry den jaky je rozdíl mezi Canon CLI-571BK XL a Canon PGI-570PGBK XL že se do tiskárny v kládají obě.

Dobrý den, mám tiskárnu Canon pixma MG5750. Tisknou všechny barvy, kromě černé PGBK. Čištění hlavy i hloubkové čištění jsem provedla, vyměnila černou barvu, ale stále černá netiskne. Děkuji za radu.

Dobrý den Canon Pixma MG 5750 papír pro tisk se vkládá horní částí tiskárny nebo dolní částí tiskárny jako u tiskárny Canon Pixma MX 475 A4,děkuji za info. Hezký den Čermák Karel

Dobrý den. Loni jsem zakoupila tuto tiskárnu. A nyní mi začal blbnout scaner. Vše co je černé, začala skenovat v duhových barvách. Je to možné nějakou omylnou změnou v nastavení nebo se scaner pokazil a mám poslat na reklamaci? Děkuji za odpověď

Dobrý deň mám tlačiareň Canon Pixma MG5750 a zrazu prestala tlačiť, keď dám vytlačiť nejaký dokument vyjde mi čistá biela strana.Toto sa deje iba pri čiernej tlači, farebne tlačí aj v stupnoch šedej...Čierny text nevytlačí vôbec. Čierny toner je vymenený nový.Ďakujem

Dobrý den, mám tiskárnu Pixma MG 5750 , a došla mi černá i červená barva. Koupila jsem černou u vás, ale stále netiskne a píše , že není doplněná barva. Chci tisknout jen černě. Musím doplnit i jiné barvy i když nepotřebuji? Děkuji Klejnová

Dobrý den, chci se zeptat jestli tiskárna umožňuje scan na "flešku" a tisk z "flešky". Děkuji za odpověď.

123...
Diskusia a poradňa k Canon PIXMA MG5750 čierna
Príslušenstvo pre Canon PIXMA MG5750 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA MG5750 černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA MG5750 fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií