Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon PIXMA MG7750 čierna

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA MG7750 čierna
4,5 32 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4, skener/kopírka/tlačiareň, ESAT, 15 obrázkov za minútu čiernobielo, 10 obrázkov za minútu farebne, 9600 x 2400 dpi, dotykový LCD displej, čítačka kariet, duplex, séria MG7700, AirPrint, NFC, USB, LAN, WiFi
Kód:  PC294h1a Produktové číslo:  0596C006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA MG7750 čierna

vypnuté
Canon PIXMA MG7750 černá

Pôsobivá kvalita

Užite si tlač fotografií v špičkovej kvalite pomocou 6 samostatných atramentov.

vypnuté
Canon PIXMA MG7750 černá

Vždy pripojené

Okamžitá tlač či skenovanie pomocou smartfónov, tabletov a fotoaparátov s rozhraním PictBridge.

vypnuté
Canon PIXMA MG7750 černá

Cloud

Tlač z obľúbených cloudových služieb a skenovanie do týchto služieb.

vypnuté
Canon PIXMA MG7750 černá

Doprajte si rýchlu a vysokokvalitnú tlač

Vychutnajte si doteraz najlepšie výsledky s rozlíšením tlače až 9 600 dpi - na také výtlačky budete pyšní. Vyjadrite sa fotografiami s nádhernými sýtymi farbami alebo ohromujúcimi čiernobielymi výtlačkami zásluhou technológie FINE od spoločnosti Canon.

Vysokokvalitná tlač pomocou nových atramentov

Priveďte k životu svoje snímky pomocou systému 6 samostatných atramentov s možnosťou bezokrajovej tlače fotografií 10 x 15 cm za 21 sekúnd. Vďaka zdokonalenému vyvolávaniu farieb vrátane sivého atramentu pre skvelé čiernobiele obrazy a jednoúčelového pigmentového čierneho atramentu pre ostré texty máte úplnú istotu pôsobivého výsledku, nech už tlačíte čokoľvek.

vypnuté
Canon PIXMA MG7750 černá
vypnuté
Canon PIXMA MG7750 černá

Bezproblémové prepojenie zariadenia s tlačiarňou

Keď môžete tlačiť z ľubovoľného zariadenia, tvorba projektov už nemôže byť jednoduchšia. Pomocou aplikácie Canon PRINT môžete ľahko skenovať a tlačiť pomocou tabletu či mobilného telefónu. Integrovaný režim WiFi Direct vytvára bezdrôtovú sieť a zjednodušuje párovanie tlačiarne s inteligentným zariadením. K tlačiarni sa môžete s podporovaným zariadením pripojiť rýchlo a ľahko pomocou technológie NFC.

vypnuté
Canon PIXMA MG7750 černá

Priveďte svoje online fotografie k životu

Pomocou aplikácie Canon PRINT môžete tlačiť z ľubovoľného miesta, kde čerpáte inšpiráciu. Či už ide o Facebook, Instagram či cloudové úložisko, môžete prechádzať svoje súbory pomocou mobilného zariadenia alebo priamo z tlačiarne a v priebehu niekoľkých sekúnd vytlačiť kópiu.

Ľahký prístup k všetkým službám cloudových úložísk

Navrhnuté pre vás. Pristupujte do svojich cloudových úložísk pomocou intuitívneho dotykového panela. Svoje najlepšie snímky rýchlo nájdete na 8,8 cm dotykovej obrazovke, kde možno zobraziť ich náhľad a priamo ich vytlačiť na tlačiarni bez toho, aby ste od nej museli odchádzať.

vypnuté
Canon PIXMA MG7750 černá

Kľúčové vlastnosti

  • Okamžitá tlač a skenovanie s využitím smartfónov alebo tabletov
  • Tlač z obľúbených cloudových služieb a skenovanie do týchto služieb
  • Cenovo úsporná tlač dokumentov a fotografií vďaka atramentom XL
  • Jednoduché ovládanie s veľkým intuitívnym dotykovým systémom
  • Tlač na disky
  • Bezdrôtová tlač s podporou Wifi a technológie AirPrint
  • Integrovaná čítačka pamäťových kariet
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi, NFC Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
15 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi, NFC Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
15 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
10 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
145 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
148 mm Hotovo!
Hĺbka
370 mm Hotovo!
Šírka
436 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Preco nemate v sortimente napln pre tuto tlaciaren CLI-571GY XL ?

Dobrý den, chci se zeptat kolik můžu vytisknout fotografií v této tiskárně?

Dobrý den, chci připojit multifunkční tiskárnu k počítači Apple. Je možné aby tiskárna Canon Pixma MG7750 spolupracovala s OS Mac Sierra 10.12.3 Musím si stáhnou nějaké ovladače? Mám starou tiskárnu Canon Pixma MP 500 a na nejsou již ovladače, bojím se proto, abych nebyl postaven před podobný problém. Děkuji za odpověď. Tomáš Kundrát

Zdravím. Páči sa mi táto tlačiareň, ale mal by som dve otázočky: 1. Je možné tlačiareň používať iba na čiernobielu tlač dokumentov aj potom čo sa mi minú farebné náplne? 2. Ktorý cartridge je určený na čiernobielu tlač? (Toto je pre mňa dosť dôležité pretože čb tlač sa používa najčastejšie) Ďakujem.

Dobrý den, mám problém.. zrovna včera jel táta reklamovat tuto tiskárnu, jelikož nešel scaner. Koupil novou, zapojil, proběhla instalace - všechno jak má být.. a ani u té nové nejde scaner. Tak si říkám, jestli to už není PC, byla by velká náhoda aby nešli u dvou tiskáren scanery. Předem Děkuji za odpověď, pokud někdo víte a poradíte kde je chyba, například v nastavení nebo tak..

Dobrý den mám dotaz, chci si koupit tiskárnu a chci poradit. Zrovna mi zaujala Canon PIXMA MG7750 je to dobrá volba? Děkuju

Dobrý den, je možné dodatečné dokoupení záruky ? Tiskárnu jsem teď koupil s tím , že jsem si přikoupil rok , je možné ještě třeba 1 rok nyní přikoupit ?

Dobrý den. V případě, že bych nutně nepotřeboval tisknout černobílé fotografie, funguje tiskárna i v prodávaném setu se základními 5 náplněmi, bez šesté (šedé) náplně? Děkuji za odpověď.

Asi jsem nezaznamenal, jestli lze na displeyi vidtět. co bude tištěno ( text, ev. fotky), Má USB vstup? - ne přípojku. Děkuji Ola

Víte někdo, zda tiskárna skenuje do PDF a ukládá více stran do jednoho souboru? Pokud tiskárnu a PC propojím přes router síťovým kabelem, nezruším tím současně možnost tisknout z notebooku přes wifi?

12
Diskusia a poradňa k Canon PIXMA MG7750 čierna
Príslušenstvo pre Canon PIXMA MG7750 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA MG7750 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG7750 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG7750 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA MG7750 fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií