Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon SELPHY CP1300 biela + papier KP-36

Zobraziť katalóg
Canon SELPHY CP1300 biela + papier KP-36
4,8 33 hodnotení
Termosublimačná tlačiareň – tlačiareň fotografií, formát 10 × 15 cm, tlačové rozlíšenie 300 x 300 DPI, čítačka pamäťových kariet, displej, AirPrint, hmotnosť 0.84kg, tlač 2× 6 fotografií, tlač fotografií na doklady, USB a WiFi
95,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PC104n8g Produktové číslo:  2235C012 Stránky výrobcu
Canon SELPHY CP1300 biela + papier KP-36 95,90 € Rozbalené

Canon SELPHY CP1300 biela + papier KP-36

Canon SELPHY CP1300 biela + papier KP-36 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Termosublimačná tlačiareň Selphy predstavuje všetko, čo znamená prenosné fotolaboratórium. S týmto zariadením budete mať vytlačenú fotografiu za menej než jednu minútu a vďaka kvalitnej technológii tlače navyše v precíznom a odolnom vyhotovení. Selphy tlačí fotky do veľkosti 10 × 15 cm a k ich príprave vám stačí naozaj málo. Tlačiť môžete z USB flash disku, pamäťovej karty alebo pomocou WiFi priamo zo svojho telefónu alebo fotoaparátu. Celú tlač potom dokončíte pomocou veľkého náhľadového displeja a tlačidiel na tejto kompaktnej mini tlačiarni.

Čím biela tlačiareň Canon Selphy CP1300 zaujme?

  • Rýchlou farebnou tlačou
  • Termosublimačnou technológiou
  • Prenosnými a kompaktnými rozmermi
  • Podporou WiFi
  • Priamou tlačou z inteligentných zariadení
  • 36 kusmi pribaleného fotografického papiera (10 × 15 cm)
  • Automatickou optimalizáciou snímok
  • Veľkým farebným displejom
  • USB vstupom a čítačkou kariet
  • Dostupnosťou v čiernej, bielej alebo ružovej farbe

Ako sa s bielou tlačiarňou Canon Shelphy CP1300 tlačí?

Termosublimačná mini tlačiareň disponuje vstupom pre USB flash disk a slotom pre pamäťové karty typu SD, SDHC alebo SDXC. Samozrejmosťou je tlač cez počítač po pripojení tlačiarne USB káblom alebo pomocou WiFi. Bezdrôtovú technológiu ale môžete využiť aj na priamu tlač z vášho telefónu či tabletu. Tlačiareň podporuje aplikácie systému iOS aj Androidu, ako sú Apple AirPrint, Canon Print Injekt/Shelphy či Mopria Print Service.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Termosublimačná Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Termosublimačná Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty fotopapiera
10 × 15 cm Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
300 x 300 DPI Hotovo!

Rozmery

Výška
63,3 mm Hotovo!
Hĺbka
135,9 mm Hotovo!
Šírka
180,6 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,84 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kdy se měni inkoust,po kolika tisku, a kde se muze objednat

Chcel by som sa spýtať či musím pri vložení papiera do tlačiarne napr. v počte 108 kusov ho celý naraz vytlačiť, alebo môžem mať aj v tlačení takéhoto obsiahleho balíka nejaký časový odstup. Inak povedané, môžem si vytlačiť jednu fotku a o mesiac zasa napr. dve fotky atď? Proste tlačiť podľa potreby nie celý balík naraz.

Dobrý den je potřeba dokoupit k tomu baterii děkuji za odpověď

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi typem CP1300 a CP1500? Děkuji.

Dobrý den, Na vytištěné fotce chybí okraje ze skutečné fotky. Nevytiskne ji celou... Máme něco špatně nastavené, nebo je to její vlastnost. Díky

Zdravim, tlaciaren chcem kupit pre rodicov, chcela by som im vediet nechat tlacit fotky na dialku. T.j. Som v inom meste, poslem z telefonu/ laptopu fotky do tlaciarne a rodicom sa automaticky vytlacia u nich doma. Je to mozne alebo na tlac je treba byt na rovnakej wifi sieti (tlaciaren + telefon/laptop)? Nejake tipy ako to rozbehat ako by som si predstavovala? Dakujem!

Dobry den, chcem sa opytat ako je to s tou naplnou. Moze po niekolkych vytlackoch uschnut pri nepouzivani? Teda ak by som dokupil 108ks balenie papiera a vytlacil len zopar kusov a mesiac netlacil nic, bolo by to v pohode? Dakujem

Dobrý den, Po roce a půl tiskárna přestala tisknout středy fotografií a tiskne pouze dva pruhy po stranách? Zkusili jsme restart tiskárny i PC. Má to nějaké řešení - výměna kazety, nebo je to důvod k reklamaci?Doposud tiskla bez problémů. Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se na něco zeptat. Mám doma tuto tiskárnu, je suprová, ale strašně by mě zajímalo, jaké druhy papíru se do ní mohou dát. Předem děkuji.

Dobrý den, co potřebuji přesně dokoupit k CP 1300, abych mohl tisknout fotky na doklady? (adaptér, papíry, případně SW). Díky

12
Príslušenstvo pre Canon SELPHY CP1300 biela + papier KP-36
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií