Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canyon CND-SGM6 Hazard

Zobraziť katalóg
Canyon CND-SGM6 Hazard
3,3 3 hodnotení
Myš drôtová, optická, 500-3500dpi, 20G, 7 programovateľných tlačidiel + koliesko, LED podsvietenie, USB
Kód:  JV264c1 Produktové číslo:  CND-SGM6 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canyon CND-SGM6 Hazard

Spoločnosť Canyon, úspešný výrobca na trhu nielen počítačových periférií a doplnkov, rozširuje svoju ponuku špičkových herných myší o model Hazard, ktorý je zameraný predovšetkým na hráča, potrebujúceho mať po ruke čo najviac ovládacích prvkov, ktoré poznajú z konzolových ovládačov. A keďže všetky myši sú navrhnuté v spolupráci so špičkovými hráčmi, okrem bezchybnej ergonómie tak myš spĺňa aj všetky požiadavky na ultra rýchle reakcie a pokročilé možnosti nastavenia.

 

64K vlastnej pamäte a veľa možností nastavenia

Myš okrem vlastnej pamäte o kapacite 64K, slúžiacej na uchovávanie používateľského nastavenia naprieč rôznymi počítačmi, disponuje hneď 7 programovateľnými tlačidlami, ktorých funkciu si spoločne s priloženým softvérom pridelíte podľa vlastných potrieb a chuti. Samozrejmosťou je aj rýchle koliesko, s ktorým bude prepínanie zbraní v akčných hrách, či rolovanie v herných ponukách aj internetovom prehliadači rýchle, plynulé a ľahké.

 

 

 

Skvelý senzor a závratné zrýchlenie

Keďže odborníci z firmy Canyon vyvíjali zariadenie v spolupráci s tými najlepšími, disponuje myš Hazard presným optickým senzorom s prepínačom rozlíšenia 500, 800, 1600 až výborných 3500dpi, ktorý je navyše vyrobený tak, aby vydržal aj dlhodobú zvýšenú záťaž. Snímač sa ďalej vyznačuje zrýchlením až 20G a optimalizáciou presnosti na rôznorodých povrchoch.

Aby zariadenie bolo nielen výkonné, ale aj dobre vyzeralo, výborne dizajnovo vyzerajúcu hornú stranu opatril výrobca pogumovaným povrchom pre lepšie držanie, myš je navyše určená ako pravákom, tak ľavákom, takže padne do rúk všetkým hráčom bez rozdielu. K vášmu zariadeniu štandardu USB sa neskôr pripája prostredníctvom robustného pleteného kábla.

Hlavné prednosti:

  • 7 programovateľných tlačidiel
  • Pevný dizajn
  • Prepínač rozlíšenia po krokoch 500, 800, 1600 až 3500dpi
  • Pletený robustný kábel
  • Zrýchlenie až 20G
  • LED podsvietenie

Parametre a špecifikácia

Šírka
8,16 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hĺbka
12,53 cm Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,16 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hĺbka
12,53 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 500 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canyon CND-SGM6 Hazard Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canyon SGM6 Hazard. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canyon CND-SGM6 Gefahren. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canyon CND-SGM6 Gefahren. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hazard Canyon SGM6.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií