Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CARNEO Combo A9400

Zobraziť katalóg
CARNEO Combo A9400
2,5 2 hodnotení
GPS navigácia do auta, displej 6.86" Bluetooth, WiFi, FM, prehrávač hudby a prehrávač videa, micro SDHC, radenie do jazdných pruhov, 3D budovy, dotykový displej
Kód:  CAR011 Produktové číslo:  8588006962161 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CARNEO Combo A9400

Kúpte si do automobilu kompletný sortiment moderných služieb pre spríjemnenie cestovania. CARNEO Combo A9400 ponúka zabudovanú GPS navigáciu, multimediálny prehrávač s prenosom zvuku do autorádia FM transmiter aj kameru s rozlíšením Full HD pre zreteľný záznam jazdy a prípadných udalostí. So SIM kartou vám dokonca v automobile vytvorí WiFi hotspot, aby ste boli vy aj vaša posádka neustále online. Pre intuitívne ovládanie aj využívanie samotných funkcií je tu osadený veľký dotykový displej.

Kľúčové vlastnosti CARNEO Combo A9400

  • GPS navigácia v aplikácii podľa vášho výberu
  • Dotykový IPS displej s uhlopriečkou 17 cm
  • WiFi, Bluetooth, podpora 3G mobilnej siete (nutná SIM)
  • Prehrávač multimédií (až 32 GB karta) alebo online
  • Bezdrôtový prenos zvuku do autorádia (FM transmiter)
  • Zabudovaná záznamová Full HD kamera
  • Možnosť dokúpiť zadnú kameru
  • Parkovací mód a vzdialené monitorovanie vozidla
  • Funkcia handsfree

Univerzálnosť podčiarknutá systémom Google Android

Chytré zariadenie CARNEO Combo A9400 beží na operačnom systéme Google Android, aby svojou flexibilitou univerzálne naplnilo vaše požiadavky, a to sa týka aj samotnej navigačnej funkcie. Predinštalované sú síce Google Maps, ale ľahko nainštalujete aj obľúbenú aplikáciu alebo ich môžete mať pripravených aj viac a ľahko medzi nimi prepínať.

Neustály dohľad s okamžitým upozornením na chytrý telefón

Okrem bežného parkovacieho režimu, kedy začne automaticky nahrávať po otrase vozidla, vás CARNEO Combo A9400 bude ihneď informovať o naštartovaní automobilu alebo prípadnej kolízii. Prostredníctvom mobilnej aplikácie Car Assist vám na mobil pošle fotografiu alebo krátke video vzniknutej situácie a tiež je možné sledovať pohyb vozidla na mape.

Parametre a špecifikácia

Šírka
195 mm Hotovo!
Výška
80 mm Hotovo!
Hĺbka
85 mm Hotovo!
Hmotnosť
130 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
195 mm Hotovo!
Výška
80 mm Hotovo!
Hĺbka
85 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
130 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6,88" (17,48 cm) Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Micro SDHC Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mne sa len nezda ze tuto vec mozno namontovat na palubnu dosku - do vyhladu vodica, ved na to je nejaky predpis co to zakazuje, nie? Akoze ja by som bol mile rad mat takuto vec na palubovke, ale ja viem tak, ze to nie je dovolene... Viete to prosim potvrdit ci vyvratit? Dik.

Dobrý den, navigaci jsem koupila. Mám problém, že se mi pravidelně zasekává v průběhu jízdy, takže se úplně přeruší navigování. Nevíte, proč by to mohlo být? Děkuji

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jestli pri spustěné navigaci bude fungovat přehrávání mp3.

Dobrý den, dnes jsem si koupila tuto autokameru a jsem nějaká zklamaná, prosím o radu nejde mi tam čeština. Co jsem udělala špatně nebo to není v českém jazyce. Dekuji

Dobrý deň, potreboval by som batériu pre Carneo Combo A9400 GPS navigácia .Viete ju dodať, alebo zistiť, aký typ je v navigácii použity?. Ďakujem

Dobrý den, může současně běžet navigace a nahrávání na kameru? Do navigace nainstaluji mapy přes wifi Sygic z googlu obchodu, aktualizovat mapy se také dají přes wifi? Může se zapojit přes usb? Děkuji za odpověd.

Dobrý deň funguju gps mapy aj bez vloženia sim karty?

Dobrý den, je navigace v češtině? (i nainstalování). Děkuji za info.

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať,že či funkcia hands-free,ktorú uvádzate v popise, podporuje aj zariadenia s iOS? Teda že zariadenie je po sparovani schopné listovať v telefónnom zozname,uskutočňovať hovory a podobne?

- Možnosť dokúpiť zadnú kameru - zdravim, mate prosim nejake info k tomuto, prip. link, ci priamo moznost polozku objednat? Dakujem.

12
Diskusia a poradňa k CARNEO Combo A9400
Príslušenstvo pre CARNEO Combo A9400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Carneo Combo A9400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CARNEO Combo A9400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CARNEO Combo A9400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CARNEO Combo A9400.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií