PET Premium Week Samsung

Casio LK 280

Zobraziť katalóg
Casio LK 280
Klávesy - 61 kláves, 180 rytmov, 2 úrovne citlivosti, automatický doprovod, polyfónia max. 48 hlasov, LCD displej, Midi USB, SD, Audio a mikrofónový vstup, repro 2x 2.5W, 6x AA
Kód:  QS565c Produktové číslo:  LK 280 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Casio LK 280

Casio LK 280 sú výukové elektronické klávesy s celkovo 61 klávesami štandardnej veľkosti. Ďalej potom ponúkajú dynamickú podsvietenou klaviatúru, dve úrovne citlivosti, veľa ďalších funkcií, ktoré spríjemnia vaše hudobné začiatky či výučbu. Hranie na tieto klávesy bude zábavou aj vďaka funkciám ako sú napr. 48hlasá polyfónia, 600 zabudovaných zvukových registrov, 180 rytmických a sprievodných paternov či rôznych efektov.

Kľúčové vlastnosti

  • 61 klávesov s dynamikou úderu a podsvietením
  • efekty, možnosť transpozície
  • ladenie alebo možnosť nahrávania 5 skladieb, respektíve 6 trackov
  • polyfónia max. 48 hlasov
  • výukové lekcie
  • metronóm
  • slot na SD kartu

Špičková výbava

Okrem toho sú klávesy vybavené metronómom, perfektne čitateľným veľkým a multifinkčným LCD displejom, slotom na SD kartu či integrovaným výukovým systémom Step-Up Lesson. Klávesy možno tiež ľahko pripojiť k počítaču pomocou USB konektora. Samozrejmosťou sú vstavané reproduktory s výkonom 2× 2 W. Čo sa týka konektivity, disponujú klávesy Casio LK 280 týmito konektormi:

  • USB MIDI port
  • 1/8" audio line in konektor
  • slúchadlový výstup

Doplňujúce informácie:

Napájanie:
6× batérie AA / adaptér AD-E95100L (súčasťou dodávky)

Rozmery:
948 × 350 × 103 mm

Hmotnosť:
4,5 kg

 

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Casio LK 280 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO LK 280 .
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií