Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Catalyst Waterproof Green Pop iPhone 6 / 6s

Zobraziť katalóg
Catalyst Waterproof Green Pop iPhone 6 / 6s
4,8 4 hodnotení
Puzdro na mobil – vodoodolné do 5m, odolné proti prachu a nárazom, plný prístup ku všetkým tlačidlám
Kód:  SP010c124b Produktové číslo:  CATIPHO6SGRE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Catalyst Waterproof Green Pop iPhone 6 / 6s

Hodláte sa vydať do extrémneho prostredia a máte strach o svoj sofistikovaný iPhone 6? S krytom Catalyst Waterproof sa nemusíte o svoj telefón báť ani v tých najdivokejších podmienkach. Dômyselná vodoodolná konštrukcia krytu chráni váš telefón až do 5-metrovej hĺbky. Telo krytu navyše znesie pád aj z 2 m výšky. Bonusom je ochranná fólia zabraňujúca poškriabaniu displeja. Puzdro nijako neobmedzuje vlastnosti telefónu, bezprostredný prístup ku všetkým tlačidlám a funkciám je ponechaný, a tak si s maximálnou bezpečnosťou užijete kvalitu displeja a reproduktora. Neriskujte a štýlovo chráňte svoj luxusný mobil.  

Kľúčové vlastnosti

  • Prvotriedna ochrana pre váš iPhone 6/6s
  • Pre každodenné používanie aj v extrémnych podmienkach
  • Vodoodolnosť do 5 m
  • Odolnosť proti nárazu či pádu až z 2 m
  • Neprepustí prach ani iné nečistoty
  • Dokonalý, ničím neobmedzený prístup ku všetkým funkciám telefónu
  • Silikónové tesnenie
  • Vzduchotesné, nepremokavé membrány pre dokonalý prenos zvuku
  • Prichytenie šnúrok na krk a zápästie
  • Z materiálov jedinečnej kvality
  • Prístup ku všetkým konektorom

Prvotriedne materiály

Aby mohlo puzdro dosahovať tak unikátnych ochranných vlastností, je vyrobené z prvotriednych materiálov. Či ide o nárazuvzdorný polykarbonát, o mäkký gumový nárazový prvok či silikónové tesnenie a tesne priliehajúce membrány.

Štýlový vzhľad

Puzdro, ktoré nepozná kompromisy ani po dizajnovej stránke. Ide totiž o veľmi tenké puzdro, ktoré dokonale kopíruje ladné krivky vášho iPhone-u, ktoré vďaka priehľadnému krytu skvele vyniknú aj keď potrebujte mať telefón chránený. Vonkajšia časť je vyrobená z prvotriednej protišmykovej gumy.

Neoceniteľné maličkosti

Puzdro je doslova nabité zdanlivými maličkosťami, ale práve ony z neho robia najlepší produkt vo svojej kategórii. Iste využijete možnosť prichytenia šnúrky na krk a zápästie pre ešte väčšiu bezpečnosť v náročných podmienkach. Skvelou vychytávkou je patentované otočné koliesko pre reguláciu hlasitosti, rovnako ako integrovaná, ultra citlivá ochrana displeja, ktorá umožňuje absolútny prístup ku všetkým jeho funkciám. Vzduchotesné, nepremokavé membrány využívajú technológiu True Sound Acoustic, vďaka ktorej prenáša zvuk jasne a čisto. Krytka optickej šošovky nijako neobmedzuje jej funkciu, ale naopak ju chráni pred všetkými nečistotami. Takže ak chcete fotiť, výsledkom budú krištáľovočisté obrázky.

Parametre a špecifikácia

Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Hmotnosť
44 g Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Pútko Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Hmotnosť
44 g Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Pútko Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Catalyst Waterproof Green Pop iPhone 6 / 6s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Waterproof Green Pop iPhone 6/6s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof Green Pop iPhone 6/6s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof Green Pop iPhone 6/6s. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Catalyst Waterproof Green Pop iPhone 6/6s.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií