Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Xiaomi 14 Ultra bundle

Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42 mm

Zobraziť katalóg
Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42 mm
4,5 2 hodnotení
Puzdro – vodoodolné, odolné voči prachu a nárazu, plný prístup k ovládacím tlačidlám, možnosť nabíjania v puzdre, súčasťou kvalitný silikónový remienok
Kód:  SP010c140b Produktové číslo:  CATIWATBLK
Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42 mm Predaj skončil

Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42 mm

Máte radi adrenalín, cestujete a zdolávate prírodné živly? Zabezpečte pravú ochranu svojim Apple Watch a nebojte sa ich mať stále pri sebe. Exkluzívne puzdro zaistí hodinkám maximálne bezpečie. Je vyrobené z odolných materiálov, ktoré spĺňajú prísne požiadavky a predchádzajú poškodeniu. Jeho jedinečný dizajn eliminuje vniknutie vody, snehu alebo prachu. Puzdro je navrhnuté tak, aby spĺňalo vojenský štandard MIL-STD 810g. 

Hlavné prvky puzdra

  • Maximálna ochrana pred vodou, prachom a nárazmi
  • Certifikácia IP-68
  • Tenký profil
  • Plný prístup k všetkým ovládacím prvkom
  • Možnosť nabíjania v puzdre
  • Prémiový silikónový remienok

Maximálna ochrana bez obmedzení

Puzdro bolo testované v najdrsnejších podmienkach, a preto sa môže chváliť certifikáciou IP-68, ktorá zaručuje vodoodolnosť pri sprchovaní, plávaní aj potápaní v menších hĺbkach. Vďaka vojenskému štandardu MIL-STD 810g prežije pád až z 2 metrov. Celé puzdro zachováva plný prístup k dotykovej obrazovke aj všetkým funkciám, vrátane snímača tepovej frekvencie, nabíjacieho konektora, mikrofónu a reproduktora. Tenký profil zachováva elegantný vzhľad Apple Watch. Navyše sa dodáva s prémiovým silikónovým remienkom.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
53 × 44,4 × 13,5 mm

Hmotnosť:
35 g

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Myslim, že by bylo dobré doplnit info, že se jedná o ochranu pro AW serie 1.

Diskusia a poradňa k Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42 mm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Catalyst Waterproof Stealth Black Apple Watch 42 mm.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií