Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Catalyst Waterproof White Gray iPhone 6/6s

Zobraziť katalóg
Catalyst Waterproof White Gray iPhone 6/6s
4,5 6 hodnotení
Puzdro na mobil Apple iPhone 6 a iPhone 6s, materiál: TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, pogumovaný povrch, pútko a vodoodolné
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SP010c124f Produktové číslo:  CATIPHO6SWHT Stránky výrobcu

Catalyst Waterproof White Gray iPhone 6/6s

Plánujete sa vydať do extrémneho prostredia a máte strach o svoj nadupaný iPhone 6? S krytom Catalyst Waterproof sa nemusíte o svoj telefón báť ani v tých najextrémnejších podmienkach. Dômyselná vodotesná konštrukcia krytu chráni váš telefón až do päťmetrovej hĺbky. Telo krytu navyše znesie pád až z dvojmetrovej výšky. Bonusom je ochranná fólia, zabraňujúca poškriabaniu displeja. Puzdro nijako neobmedzuje vlastnosti telefónu, bezprostredný prístup ku všetkým tlačidlám a funkciám zostáva ponechaný, a tak si aj s maximálnou bezpečnosťou užijete kvalitu displeja a reproduktora. Neriskujte a chráňte svoj luxusný prístroj štýlovo.  

Kľúčové vlastnosti

  • Prvotriedna ochrana vášho iPhonu
  • Pre každodenné používanie aj v extrémnych podmienkach
  • Vodotesnosť do 5 m
  • Odolnosť proti nárazu či pádu až z 2 m
  • Neprepustí prach ani iné nečistoty
  • Dokonalý, neobmedzený prístup ku všetkým funkciám telefónu
  • Silikónové tesnenie
  • Vzduchotesné nepremokavé membrány pre dokonalý prenos zvuku
  • Prichytenie šnúrok na krk a zápästie
  • Z materiálov jedinečnej kvality
  • Prístup ku všetkým konektorom

Prvotriedne materiály

Aby mohlo puzdro dosahovať tak unikátne ochranné vlastnosti, je vyrobené z prvotriednych materiálov. Či už ide o nárazuvzdorný polykarbonát, alebo o mäkký gumový nárazový prvok či silikónové tesnenie a tesne priliehajúce membrány.

Štýlový vzhľad

Puzdro, ktoré nepozná kompromisy ani po dizajnovej stránke. Ide totiž o najtenšie vodotesné puzdro svojho druhu, ktoré dokonale kopíruje ladné krivky vášho iPhonu, ktoré vďaka priehľadnému krytu skvele vyniknú, aj keď potrebujete mať telefón chránený. Vonkajšia časť je vyrobená z prvotriednej protišmykovej gumy.

Neoceniteľné maličkosti

Puzdro je doslova nabité zdanlivými maličkosťami, ale práve ony z neho robia najlepší produkt vo svojej kategórii. Určite využijete možnosť prichytenia šnúrky na krk a zápästie, pre ešte väčšiu bezpečnosť v náročných podmienkach. Skvelou vychytávkou je patentované otočné koliesko pre reguláciu hlasitosti, rovnako ako integrovaná, ultra citlivá ochrana displeja, ktorá umožňuje úplny prístup ku všetkým jeho funkciám. Vzduchotesné nepremokavé membrány využívajú technológiu True Sound Acoustic, vďaka ktorej prenáša všetok zvuk jasne a čisto. Krytka optickej šošovky nijako neobmedzuje jej funkciu, ale naopak ju chráni pred všetkými nečistotami, takže ak chcete fotiť, výsledkom budú krištáľovo čisté obrázky.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Hmotnosť
44 g Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Vodoodolné, Pútko Hotovo!
Barva
Biela Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Hmotnosť
44 g Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Vodoodolné, Pútko Hotovo!

Farba a motív

Barva
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento kryt kompatibilní s PanzerGlass Edge-to-Edge pro iPhone Xr/11 černé Swarovski CamSlider? V případě, že není prosím o dporučení který kryt je kompatibilní s vrzeným sklem případně, který kryt zajišťuje ochranu obou stran telefonu. Děkuji. S pozdravem Ondřej

Diskusia a poradňa k Catalyst Waterproof White Gray iPhone 6/6s
Príslušenstvo pre Catalyst Waterproof White Gray iPhone 6/6s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Waterproof White Gray iPhone 6/6s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof White Gray iPhone 6/6s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof White Gray iPhone 6/6s. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Catalyst White Gray iPhone 6/6s vízálló tok.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií