AD homeoffice PET

Caterpillar CAT S61 Dual SIM

Zobraziť katalóg
Caterpillar CAT S61 Dual SIM
4,5 10 hodnotení
Mobilný telefón – 5.2" IPS 1920 × 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 630 8-jadrový, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, Micro SDXC až 256 GB, zadný fotoaparát 16Mpx, predný fotoaparát 8Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3.5mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP68, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie 18W, batéria 4500mAh, Android 8.0 Oreo
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  CAT1006 Produktové číslo:  CS61-DAB-ROW-EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Caterpillar CAT S61 Dual SIM


Unikátny mobilný telefón CAT S61 Dual SIM

Smartphone CAT S61 spoločnosti Caterpillar v sebe spája mimoriadne vysokú odolnosť, slušnú výdrž a skutočne bohatú výbavu s celým radom užitočných funkcií, ktoré u iných telefónov len tak nenájdete. Caterpillar S61 má vo vnútri zabudovanú vylepšenú termokameru FLIR. Tá dokáže novo zaznamenať teplotu až do 400 °C, dokonca v HD rozlíšení. Pomocou FLIR kamery včas odhalíte unikajúce teplo z domu alebo prehrievajúce sa elektrické zariadenie a zorientujete sa aj v úplnej tme. Ako ďalšiu praktickú funkciu CAT S61 ponúka meranie vzdialenosti pomocou lasera a rozhodne neurazí ani monitorovaním kvality vzduchu v miestnosti. Mobilný telefón Caterpillar S61 vám vďaka masívnej konštrukcii skvele padne do ruky a navyše môžete jeho displej pohodlne ovládať aj mokrou rukou alebo cez rukavicu. IPS displej s uhlopriečkou 5,2 palcov vyniká Full HD rozlíšením 1920 × 1080 pixelov a spoľahlivou ochranou pred poškodením v podobe sklíčka Gorilla Glass 5. Rámy telefónu Caterpillar S61 sú vystužené hliníkom a ich odolnosť spĺňa vojenský štandard MIL-STD-810G aj najvyšší stupeň krytia IP68. Poteší vás tiež osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 630 doplnený o 4 GB RAM a 64 GB interného úložiska.


Vlastnosti telefónu Caterpillar S61


Mobilný telefón Caterpillar CAT S61 Dual SIM

Mobilný telefón Caterpillar CAT S61 Dual SIM


Úhlopříčka displeje

5,2"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 8.0 Oreo

typ operačného systému

Výdrž baterie

4 500 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Dual Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

78 × 163 × 13 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

micro SDXC až 256 GB

slot na pamäťové karty

Váha

250 g

hmotnosť telefónu

Displej do náročných podmienok

Caterpillar telefón CAT S61 vybavil 5,2" IPS displejom s Full HD rozlíšením a technológiami, ktoré vám uľahčia ovládanie telefónu pri práci. Nemusíte si zakaždým dávať dole rukavice alebo sušiť mokré ruky, displej si s týmito prekážkami hravo poradí. Pred poškodením je chránený kvalitným Corning Gorilla Glass 5. Smartphone Caterpillar S61 by mal podľa slov výrobcu vydržať opakované pády na betón z výšky až 1,8 metra, za čo iste vďačí aj spevnenému hliníkovému rámu.

CAT S61 vyhotoví snímky a videá vo vysokom rozlíšení

Bežné fotografie vo veľmi slušnej kvalite zaobstaráte pomocou zadného 16 MPx snímača vybaveného autofokusom s technológiou PDAF pre rýchlejšie a presnejšie zaostrenie. Nechýba ani dvojitý LED blesk. Predná kamera disponuje rozlíšením 8 MPx a fixovaným zaostrením pre jasný a ostrý obraz. Telefón CAT S61 navyše dokáže nahrávať videá v rozlíšení až 4K s 30 snímkami za sekundu.



Integrovaná FLIR termokamera

Telefón Caterpillar S61 je vybavený inovovanou FLIR termokamerou, ktorá zvládne zaznamenať teploty až do 400 °C a to aj v úplnej tme. Vďaka termografickej kamere napríklad zachytíte nežiaduci únik tepla, čo sa môže hodiť doma aj na stavbe. Ďalej ju využijete k diagnostike elektronických zariadení a k množstvu ďalších účelov. FLIR kamera vám pomôže rýchlo odhaliť prípadný problém a o to skôr ho potom dokážete vyriešiť. Stačí, keď na zariadení CAT S61 spustíte aplikáciu MyFLIR a môžete začať s prieskumom vášho okolia.


Caterpillar S61 s výkonným procesorom Snapdragon 630

Tento mobilný telefón od Caterpillar je poháňaný výkonným osemjadrovým procesorom Snapdragon 630. Procesor spolupracuje so 4 GB operačnou pamäťou RAM, vďaka čomu sa môžete spoľahnúť na plynulý chod všetkých náročných aplikácií. Na uloženie vašich dát smartphone ponúka internú 64 GB pamäť, ktorú možno rozšíriť až o 256 GB pomocou Micro SDXC karty. Caterpillar S61 v sebe ukrýva operačný systém Android 8.0 Oreo, výrobca navyše sľubuje aktualizáciu na budúce Android P. O dlhú výdrž sa stará batéria s vysokou kapacitou 4 500 mAh. Nemusíte tak zariadenie v jednom kuse dobíjať a tiež vás z ničoho nič nezradí vybitá batéria, keď budete telefón najviac potrebovať. A keď už na nabíjanie dôjde, môžete využiť rýchle nabíjanie Quick Charge 4.0.



Sleduje kvalitu vzduchu v miestnosti

Chcete si overiť, či prostredie, v ktorom pracujete, nie je znečistené? Stačí v telefóne Caterpillar S61 zapnúť praktickú aplikáciu Air a vďaka špeciálnemu snímaču rýchlo zistíte aktuálny stav ovzdušia. Senzor je schopný spoľahlivo zaznamenať prchavé organické zlúčeniny v prostredí. Ak je vzduch príliš znečistený a mohol by tak ohroziť vaše zdravie, aplikácia vás okamžite upozorní. Množstvo znečisťujúcich látok v ovzduší je dôležité mať pod kontrolou napríklad pri práci s rôznymi farbami a rozpúšťadlami. Z aplikácie okrem miery znečistenia vzduchu vyčítate tiež teplotu a vlhkosť v miestnosti.

Dokonale presné meranie vzdialeností s CAT S61

Ďalšou vychytávkou telefónu CAT S61, ktorú využijete v stavebníctve, je laserový meter. Senzor lasera je schopný zameriavať až do vzdialenosti 10 metrov. Nájdete ho na zadnej strane smartphonu. Funkcia sa ovláda cez aplikáciu Measure, všetko je samozrejme maximálne jednoduché a intuitívne.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2018 Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 500 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
18 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 630 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 508 Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom), Fólia na displej Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu je u termo kamery HD rozliseni. V popisu modulu výrobce je mnohokráte nižší: Odkaz do neznáma Můžete uvést správné parametry termosnímače (ideálně i do popisu zařízení)? Děkuji.

Dobrý den, power bank je součástí balení?

Dobrý den, kde má telefon umístěný snímač otisku prstu? Nemohu ho za boha najít. Děkuji.

Dobry den,mohla by som poprosit cenu?dakujem

Zdravim chcel by som sa spýtať ako to funguje s vratenim mobilu a ci mi budu vrátane peniaze ďakujem za odpoveď

Dobrý den, bylo by možné do CAT S61 dostat ještě vyšší verzi OS Androidu než 8.0 ? Klidně přikoupit nebo jinak upgradovat i za extra cenu.. ? Mockrát děkuji.

Dobrý den, při koupi s61 odkoupíte mou s60 kterou jsem zakoupil u vás? Děkuji

Dobry den, prosim je mozne tento tel nabijat bezdrotovo?

Dobrý den,prosím v čem je zásadní rozdíl mezi tímto cat a cat S62? Děkuji

Zdravím, už je dořešený problém s aktualizací androidu? dík

123
Diskusia a poradňa k Caterpillar CAT S61 Dual SIM
Príslušenstvo pre Caterpillar CAT S61 Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAT S61 Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CAT S61 Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CAT S61 Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CAT S61 Dual SIM.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií