AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CATLER CG 8030

Zobraziť katalóg
CATLER CG 8030
5 2 hodnotení
Mlynček na kávu antikorový, kónický, automatický, podsvietené LCD, hermeticky uzatvárateľná násypka, zásobník pre 450g kávy, 60 nastavení hrubosti mletia, nastavenie množstva, režim úspory energie
Kód:  EAN7016c Produktové číslo:  41003175 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CATLER CG 8030

Vychutnajte si svoju obľúbený šálku kávy tak, ako nikdy predtým. Kónický, elektrický mlynček CATLER sa otáča pomalšie ako jeho blízki konkurenti. To má za následok nižší tepelný prenos medzi jednotlivými zrnkami. Tým pádom nedochádza k poškodeniu ich olejovej zložky. Vy si tak môžete dopriať unikátny chuťový a aromatický zážitok, ktorý jednoducho nemá obdobu. Navyše mlynček využíva technológiu inteligentného dávkovania, ktorá automaticky určí dávku kávy podľa zvolenej hrubosti mletia a nastaveného množstva. Vy sa nemusíte vôbec o nič starať. Prístroj pripraví všetko za vás.

Na druhej strane, ak by ste sa rozhodli, že chcete do procesu prípravy zasiahnuť, nebude s tým mať zariadenie žiadny problém. Predprogramované množstvo možno následne upravovať tým, že skrátite, prípadne predĺžite celkovú dobu mletia - po 0,2 s krokoch. Keď už je reč o jednotlivých funkciách, na výber máte hneď zo 60 možných nastavení hrubosti, prostredníctvom ktorých si nameliete kávu presne tak, ako to máte radi.

Kľúčové vlastnosti

  • Kávu si nameliete presne tak, ako to máte radi (60 možných nastavení hrubosti)
  • Kónický mlynček = pomalšie otáčanie na zachovanie správnej chuti a arómy
  • Jednoduché užívanie a údržba
  • Vzduchotesný zásobník pre zrnká
  • Bezpečnostné prvky
  • Podsvietený displej a tlačidlá

Pohodlie na prvom mieste

Ste pripravení zažiť skutočný komfort? CATLER CG 8030 si vás bude doslova rozmaznávať. Okrem samotného mlynčeka nájdete v balení tiež 2 nadstavce držiaka filtra a praktickú dózu. Vďaka nadstavcom nemusíte filtre držať a do dózy možno namlieť kávu do zásoby. V neposlednom rade poteší i vrchný zásobník, do ktorého sa zmestí až 450 gramov zrniek. Príjemnou správou je, že je po uzavretí vzduchotesný. Dôležitá aróma a chuť tak zostanú presne tam, kde zostať majú.

Dokonalý po všetkých smeroch

Okrem vyššie spomínaného disponuje mlynček množstvom riešení. Za zmienku určite stojí tepelná poistka proti prehriatiu motora alebo ochranný systém proti spusteniu naprázdno, ktorý ochráni nielen vás, ale aj vašu domácnosť. Nechýba ani praktický úložný priestor pre prívodný kábel, podsvietený LCD displej a protišmykové nožičky, ktoré udržia prístroj presne tam, kam ho umiestnite. Ani o centimeter inde. Ľahké umývanie zabezpečí šikovná odkvapkávacia miska.

Doplňujúce údaje:

Obsah balenia:
Elektrický mlynček CATLER CG 8030
Nástavec na 50-54mm páku
Nástavec na 58mm páku
Čistiaca kefka na kónický mlynček
Dóza na mletú kávu

Technické údaje:
Napätie: 220 - 240 V ~ 50 Hz
Príkon: 165 W
Použité materiály: zliatina ušľachtilých kovov, nehrdzavejúca oceľ, vysoko odolný plast
Rozmery: 39,5 × 16 × 21,5 cm
Hmotnosť: 2,9 kg

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tento mlýnek počítadlo vydaných porcí?

Diskusia a poradňa k CATLER CG 8030
Príslušenstvo pre CATLER CG 8030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler CG 8030. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CATLER CG 8030. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CATLER CG 8030.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií