AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

CATLER ES 8013 červená

Zobraziť katalóg
CATLER ES 8013 červená
4,9 13 hodnotení
Pákový kávovar – 1850W, 15bar, 18 nastavení hrubosti mletia, zásobník na kávu 250g, zásobník na vodu 2l, červená
Kód:  EAN3452d2 Produktové číslo:  41005243 Stránky výrobcu

CATLER ES 8013 červená

Luxusný pákový espresso kávovar Catler ES 8013 uspokojí aj tých najnáročnejších z vás, ktorí sa počítajú medzi skutočných baristov. Nadchne vás exkluzívnym dizajnom v červenom vyhotovení, dokonale spracovanými detailmi a radom najmodernejších technológií, s ktorými vám pripraví špičkové espresso, cappuccino, laté a iné kávové špeciality. Vyskúšajte zakaždým inú chuť vďaka experimentom s hrubosťou a dávkovaním kávy, je to len na vašej fantázii. Vyberajte až z 18 rôznych nastavení hrubosti a pripravte si vašu jedinečnú šálku kávy.

So špeciálnym systémom nízkotlakového predsparenia espresso postupne zvyšuje tlak a zaručí vám tak rovnomernú a bezchybnú extrakciu kávy. Po dokončení extrakcie odstráni elektronický ventil s funkciou Dry Puck prebytočnú vodu z kávy, ktorá je natlačená vo filtri. O potrebe vyčistenia vás informuje svetelný indikátor a poteší vás aj praktický ukazovateľ tlaku. Množstvo mletej kávy pre 1 a 2 šálky si môžete sami naprogramovať, alebo zostať pri prednastavenom variante.

Exkluzívny espresso kávovar značky Catler

  • Robustný plášť z liatej nehrdzavejúcej ocele
  • Súčasťou materiálu sú zliatiny ušľachtilých kovov
  • PID systém kontroly teploty pri extrakcii
  • Zabudovaný kónický mlynček s kovovými kameňmi
  • 18 rôznych nastavení hrubosti mletia kávy
  • Inovatívny systém nízkotlakového predsparenia
  • Funkcia Clean me – svetelná indikácia potreby čistenia
  • Nádoba na vodu 2 l s filtračným systémom
  • Zásobník na kávové zrná s objemom 250 g
  • Funkcia Dry Puck odstráni prebytočnú vodu
  • Ukazovateľ tlaku pri procese extrakcie
  • Automatické alebo ručné dávkovanie kávy
  • Možnosť obnovy továrenského nastavenia
  • Samostatný vývod horúcej vody
  • 360° otáčavá tryska na paru
  • Priestor na skladovanie kábla
  • Tepelný systém Thermocoil
  • Plocha pre nahrievanie šálok
  • Príkon 1 850 W
  • Široké príslušenstvo

Kónický mlynček pre perfektné výsledky

S inovatívnym mlynčekom si môžete nastaviť rôznu hrubosť mletia v 18 krokoch a pripraviť si tak espresso len a len podľa vašej chuti. Tento integrovaný kónický mlynček s kameňmi z nehrdzavejúcej ocele vám namelie presne to potrebné množstvo kávy a okrem manuálneho dávkovania sa môžete spoľahnúť aj na automatiku. Oproti modelu ES 8012 je mlynček väčší, vyvýšený a kávové zrná namelie priamo do filtra. Výstup mlynčeka nájdete naľavo pod ukazovateľom tlaku pary. 

Správna teplota je základ

Na prípravu toho najlepšieho espressa potrebujete v prvom rade čerstvo namletú a správne nadávkovanú kávu a tiež optimálny tlak. Nesmiete však zabudnúť ani na teplotu vody, pretože pri jej kolísaní počas extrakcie sa stráca pena a výsledná káva prichádza o svoju krásnu nezameniteľnú farbu v priebehu niekoľkých sekúnd. Preto Catler ES 8013 prichádza s revolučným elektronickým PID systémom, ktorý kontroluje teplotu po celú dobu extrakcie. Priebežne ju monitoruje, zaznamenáva a stará sa o stabilný proces. Teplotu vody môžete navyše nastaviť o +/-2 °C.

Bohaté vybavenie

Okrem samotného prístroja získate aj filtre s jednoduchým aj dvojitým dnom pre 1 a 2 šálky a kanvičku z nehrdzavejúcej ocele určenú na napenenie mlieka. Vďaka nej si pripravíte dokonalé krémové cappuccino s nadýchanou penou. Ďalej v balení nájdete čistiacu kefku pre jednoduchú údržbu a odnímateľný tamper, ktorý ľahko uložíte v prístroji. Zásobník na kávu pojme až 250 gramov čerstvých zŕn a na vodu je pripravená dvojlitrová nádoba. Nakoniec sa môžete tešiť ešte na certifikovaný nástroj Razor TM, s ktorým zarovnaním mletú kávu a presne upravíte jej dávku.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 850 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
2 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
30 cm Hotovo!
Šírka
31 cm Hotovo!
Výška
42 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,4 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dva mesice jsem pouzivala single wall vicko do paky bez problemu. Ted jsem chtela vyzkouset duall wall ale pokazde zustane bud primo na hlavici coz je pak tezke horke odstranit a nebo vypadne pri vyklepavani kavy z paky. Je chyba ve vicku nebo delam neco spatne ?

Dobry den, Tento vyrobek jsme zakoupili a jsme s nim spokojeni, nicmene bychom potrebovali nahradni filtry na vodu a take tablety na cistici cyklus. Budete je prodavat, popr. Kde by se daly sehnat. Predem diky.

Dobry den, su ku kavovaru v baleni aj cistiace tablety ktore su spomenute v navode na obsluhu alebo je potrebne ich zakupit osobitne? Dakujem

Dobry den, bude este cervena verzia za 453 euro?

Diskusia a poradňa k CATLER ES 8013 červená
Príslušenstvo pre CATLER ES 8013 červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler ES 8013 červená. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CATLER ES 8013 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CATLER ES 8013 eszpresszó kávéfőző kávédarálóval.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií