Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

CATLER ES 8014

Zobraziť katalóg
CATLER ES 8014
3,5 2 hodnotení
Pákový kávovar tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 3 l, automatické vypnutie, cappuccino a latte, funkcia horúcej vody, ohrievač šálok, nastavenie množstva kávy, nastavenie množstva vody, odkvapkávací systém, odvápňovací systém, parná dýza, príprava dvoch šálok naraz a režim úspory energie, príkon 2800 W, šírka 32 cm, výška 37.5 cm, hĺbka 33.5 cm, hmotnosť 10.9kg, farba strieborná
Kód:  CATPK521 Produktové číslo:  ES 8014 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CATLER ES 8014

Za vysnívanou šálkou kávy teraz už nebudete musieť chodiť až do kaviarní ani reštaurácií. Pripravte si tú najlepšiu arabiku či robustu šikovne vo vlastnom kávovare. Populárny pákový kávovar CATLER ES 8014 s hodnotou príkonu 2800 W vám z práve pomletých kávových zŕn v priebehu chvíľky vie uvariť dokonale vyvážené espresso, kapučíno aj latté. Kávovar používa tlak 15 bar, vďaka ktorému dochádza k správnej extrakcii kávy. Môžete sa tak kedykoľvek stať svojím vlastným súkromným baristom. Ak preferujete kávy obsahujúce väčšiu porciu mlieka, ako napríklad latté či kapučíno zavŕšené nadýchanou penou, potom sa práve vám bude hodiť praktická napeňovacia dýza, ktorá mlieko krásne vyšľahá. Variant vybratia množstva kávy a pritom aj vody vám umožňuje prípravu nápoja presne takého, aký vám chutí najviac. Na jeho umiestnenie budete potrebovať minimálny priestor s rozmermi 33,5 × 32 × 37,5 cm. Hmotnosť tohto kávovaru sa vyšplhala na 10,9 kg. Objem zásobníka predstavuje 3 l, s touto veľkorysou kapacitou pákový kávovar CATLER je schopný pripraviť hneď niekoľko šálok kávy. CATLER ES 8014 dokáže byť taký dôvtipný, že zvláda regulovať spotrebu energie pri príprave nápoja na čo najnižšiu hodnotu. Celkový dizajn prístroja dokresľuje strieborná farba. Na jeho zhotovenie výrobca zvolil materiál, ktorým je nerez.

Zásadné parametre pákového kávovaru CATLER ES 8014

  • Precízny pákový kávovar CATLER na prípravu nezabudnuteľnej kávy
  • Napeňovacia dýza na vytvorenie hustej mliečnej peny
  • Nahrievanie šálok
  • Možnosť pripraviť dve kávy v rovnakom čase
  • Odkvapkávací systém bráni otravnému odkvapkávaniu kávy
  • Pred prípadnými nehodami vás ochráni bezpečnostná poistka
  • Dokáže vyvinúť tlak až 15 bar
  • Pákový kávovar CATLER má nádržku na vodu s objemom 3 l
  • Budete môcť využívať šálky s maximálnou výškou 9 cm
  • Príkon sa vyšplhal na 2800 W
  • Vstupné napätie ručného kávovaru: 230 V

Pákový kávovar CATLER ES 8014 s perfektnými funkciami

Výrobca pákového kávovaru CATLER premyslel všetky maličkosti, aby bol váš kávový rituál dokonalý. Ručný kávovar je preto vyrobený s integrovaným ohrievačom šálok, ktorý má na starosti udržovať vaše šálky neustále teplé. A preto sa nemusíte obávať, že by vaša práve prichystaná káva kvôli studenej šálke vychladla. Páčiť sa vám bude aj fakt, že možno pripraviť dve espressá zároveň. Šikovný odkvapkávací systém pákového kávovaru zamedzuje otravnému odkvapkávaniu po tom, čo ste už šálku odobrali. Problémom nie je ani údržba kávovaru. V situácii, keď budú jeho útroby príliš zanesené, prístroj vyšle upozornenie, aby ste spustili program, ktorý odstráni vodný kameň. Starosti o bezpečnosť vám vyrieši bezpečnostná poistka, ktorá kávovar po chvíli nečinnosti vypne. S pákovým kávovarom CATLER pripravíte ľahko a rýchlo kapučíno aj latté.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
2 800 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
3 l Hotovo!
Materiál
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
33,5 cm Hotovo!
Šírka
32 cm Hotovo!
Výška
37,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,9 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
9 cm Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsem minulý týden, bohužel při extrakci kávy mezi pákou a spařovací hlavou kape horká voda, což by zcela jistě dělat neměla. Protože jsem tady četl již jednu špatnou recenzi na 2x vrácený přístroj, jak časté jsou reklamace u tohoto přístroje, má cenu žádat o výměnu zboží?

Dobrý den, jsou ke kávovaru precizní nebo přetlakové misky?

Dobrý deň, aká výška šálky sa bez problémov zmestí do priestoru pod pákou? Resp. aký výškový rozmer má priestor od najspodnejšej hrany páky k odkvapovej mriežke? Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobry den, potrebuji nahradni filtr na vodu. V navodu ani na webu vyrobce neni uveden ani typ, ani kontakt kde jej poridit. Dekuji.

Diskusia a poradňa k CATLER ES 8014
Príslušenstvo pre CATLER ES 8014 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CATLER ES 8014. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CATLER ES 8014.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií