AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

Beko CEG7425

Zobraziť katalóg
Beko CEG7425
5 3 hodnotení
Automatický kávovar – tlak čerpadla 15 barov, kovový mlynček, integrovaný penič mlieka, elektronické ovládanie, voľba počtu šálok, 3 úrovne nastavenia veľkosti šálok a intezity kávy, zásobník na vodu 1.4l, zásobník na zrnkovú kávu 125g
Kód:  BEAK001 Produktové číslo:  CEG7425 Stránky výrobcu

Beko CEG7425

Čerstvá káva s dokonalou arómou

Najlepšiu kávu uvaríte iba z čerstvo pomletých kávových zŕn. Preto je kávovar Beko CEG7425 vybavený integrovaným mlynčekom s kvalitnými nožmi z antikorovej ocele, ktoré zabezpečia dokonalé namletie kávy a jej výraznú arómu. Súčasťou prístroja je tiež penič mlieka, vďaka ktorému vytvoríte bohatú penu na prípravu dokonalého cappuccina či caffé latte.


Kľúčové vlastnosti kávovaru BEKO CEG7425

  • Tlak 15 barov
  • Integrovaný mlynček
  • 3 nastaviteľné veľkosti šálky – 40, 120 alebo 190 ml
  • Nastavenie intenzity kávy
  • Zásobník na 125 g kávy a 1,4 l vody
  • Priehradka na namletú kávu
  • Výškovo nastaviteľné trysky
  • Funkcia napeňovanie mlieka
  • Odkvapkávací podnos na 200 ml
  • Osvetlená vodomerka

3 veľkosti šálky

Nastaviteľná výška výstupu kávy umožní použiť väčšie hrnčeky a poháre až do výšky 14 cm. Vďaka tomu si kávu vychutnáte vo vašom obľúbenom hrnčeku. Objem šálky možno ľahko nastaviť na ovládacom paneli, takže si môžete vybrať, či si dáte rýchle espresso alebo poriadny hrnček kávy.


Pripravte si váš obľúbený nápoj

S automatickým kávovarom Beko si môžete pripraviť presne tú kávu, ktorú máte najradšej. Na výber máte silné espresso, veľké americano, krémové capuccinno či lahodné caffe latte. Navyše pripravíte až 8 šálok kávy jediným stlačením tlačidla, čo vám ušetrí čas strávený s vašimi priateľmi počas výroby nápoja.


Káva s rôznou intenzitou

S veľkým zásobníkom na vodu s objemom 1,4 litra bez problémov zvládnete pripraviť kávu pre väčšiu návštevu či početnú rodinu. Vďaka nastaveniu množstva a sily kávy môžete vyhovieť individuálnej chuti vašich hostí, alebo si ráno vychutnať naozaj intenzívnu kávu pre dokonalé prebudenie.


Jednoduchá údržba

Kávovar Beko zaujme svojou jednoduchou údržbou, ktorá vám ušetrí veľa času a námahy. Vďaka dômyselnému otváraniu spredu prístroj nezaberie v kuchyni príliš veľa priestoru. Odkvapkávaciu misku možno ľahko vybrať, takže sa dobre čistí pod tečúcou vodou. Dômyselný systém čistenia zabezpečí, že káva nikdy nebude mať kyslastú chuť.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 550 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,4 l Hotovo!

Funkcie

Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Mliečne riešenie
Mliečny systém Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
40 cm Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Výška
30,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kávovar mám od vánoc ale ještě se nestalo abych dostal stejné množství vody. Kávu si dělám do jednoho hrnku a rozdíl vody je až 2cm na hrnek. Proč to dělá. Jinak úplná spokojenost. Káva je umletá během pár vteřin a ani není mlýnek nějak moc hlučný. Po třech dnech mi to ukáže že mám vysypat logr.

Diskusia a poradňa k Beko CEG7425
Príslušenstvo pre Beko CEG7425 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CEG7425.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií