Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Cel-Tec PSC72-WiFi

Zobraziť katalóg
Cel-Tec PSC72-WiFi
4,8 5 hodnotení
IP kamera s rozlíšením 1280 × 720, nočné videnie s max. dosvitom 8 m,, slot na MicroSD kartu max. 32 GB, aplikácia pre Android a iOS
Kód:  CEL300b Produktové číslo:  1504-004 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec PSC72-WiFi


Diaľkové sledovanie priestoru

Bezpečnostnú IP kameru Cel-Tec PSC72 ľahko prepojíte s mobilným zariadením cez WiFi rozhranie, takže môžete jednoducho sledovať na telefóne dianie v monitorovanom priestore v HD rozlíšení. Integrované infra diódy osvietia miestnosť neviditeľným svetlom, čo umožní sledovanie priestoru aj v noci, keď kamera vyhotovuje perfektne viditeľný čiernobiely obraz.


Stráži za vás

Kamera priebežne deteguje pohyb a zvuk v celom sledovanom priestore alebo v jeho vybraných častiach. Pokiaľ dôjde k detekcii, zariadenie aktivuje záznam na pamäťovú kartu a odošle vám upozornenie s fotografiou na zadaný telefón alebo email, takže môžete vzniknutú situáciu ihneď zhodnotiť.


Všestranné využitie

PSC72 je vybavená mikrofónom s možnosťou diaľkového odposluchu. Skvele tak zastúpi aj detskú opatrovateľku. Zariadenie je možné použiť aj bez prítomnosti WiFi pripojenia. Postačí 230 V zásuvka a kamera si vytvorí vlastný hotspot pre komunikáciu s mobilným telefónom.


Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Kameru možno ľahko ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne. Tá poskytne živý náhľad aktuálneho obrazu so zvukom, alebo poslúži ako diaľkové ovládanie pre vytvorenie snímky alebo videa. Aplikácia je kompatibilná so systémami Android a iOS.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
8 m Hotovo!
Rozhraní
MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
8 m Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
32 GB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prestoze ma kamera vlastni napajeci zdroj jez je soucasti dodavky, muzete prosim sdelit jake napajeci napeti kamera pouziva a jakou ma pribliznou max. spotrebu? ( urcite to bude uvedeno na prilozenem napajecim adapteru jako vystup. Dekuji.

Diskusia a poradňa k Cel-Tec PSC72-WiFi
Príslušenstvo pre Cel-Tec PSC72-WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec PSC72-WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec PSC72-WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec PSC72-WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cel-Tec PSC72-WiFi.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií