Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Cellularline TETRA FORCE CASE pro iPhone X čierny

Zobraziť katalóg
Cellularline TETRA FORCE CASE pro iPhone X čierny
Ochranný kryt – extra odolný, mäkký a ohybný materiál, špeciálna technológia IDS pohlcujúca nárazy, dvojitý ochranný materiál – TPU a Versaflex, Military test
Kód:  CELap046 Produktové číslo:  TETRACASEIPH8K Stránky výrobcu
Cellularline TETRA FORCE CASE pro iPhone X čierny Predaj skončil

Cellularline TETRA FORCE CASE pro iPhone X čierny

Ochranný kryt Cellularline TETRA FORCE CASE pre iPhone X v čiernej farbe je ukážkou jednej z najlepších ochrán pre váš iPhone X. Puzdro má tvrdú zadnú časť a mäkký rám pre dokonalú ochranu. Firma Cellularline prišla s novou technológiou IDS, ktorá docieli to, že pri páde vášho iPhone X rozloží vibrácie spôsobené pádom po celom ochrannom kryte Cellularline TETRA FORCE a tým docieli to, aby bol telefón stále ako nový. Nielen, že ochráni, ale aj skvele vyzerá a zadná časť je odolná proti poškriabaniu, takže sa nemusíte báť, že by sa ochranný kryt za krátky čas opotreboval, či nejako poškodil.

Kľúčové vlastnosti Cellularline TETRA FORCE CASE

  • Technológia IDS od firmy Cellularline
  • Ochranný kryt vydrží pád až z 3 metrov
  • Ergonomický dizajn
  • Kryt prešiel MILITARY TESTOM
  • Vystužené rohy pre tú najlepšiu ochranu iPhone X
  • Jednoduchý prístup k tlačidlám a všetkým konektorom

Ochrana na prvom mieste

Už v kľúčových vlastnostiach bol zmieňovaný MILITARY TEST, čo je medzinárodne uznávaná certifikácia, ktorá dokazuje odolnosť proti nárazom a pádom. Čierny kryt Cellularline TETRA FORCE CASE pre iPhone X má jednotlivé vrstvy krytu rozdelené vzduchovými bublinami, pre ešte väčšiu spoľahlivosť ochrany. S týmto krytom sa určite nemusíte hanbiť a nemusíte sa báť, že si nejako poškodíte telefón. Sú použité také materiály, pri ktorých sa na čierny ochranný kryt Cellularline TETRA FORCE nelepia žiadne nečistoty, ani prach.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cellularline TETRA FORCE CASE pro iPhone X černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cellularline TETRA FORCE CASE pro iPhone X schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CellularLine TETRA FORCE iPhone X fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií