Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

CELLY Full Glass na Apple iPhone XR čierne

Zobraziť katalóg
CELLY Full Glass na Apple iPhone XR čierne
4,4 5 hodnotení
Ochranné sklo – tvrdosť 9H, hrúbka 0.3mm, Anti Blue-Ray vrstva, farebné okraje vo farbe telefónu, ochrana proti mechanickému poškodeniu displeja aj proti nečistotám
Kód:  PP899a1re45 Produktové číslo:  FULLGLASS998BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CELLY Full Glass na Apple iPhone XR čierne Predaj skončil

CELLY Full Glass na Apple iPhone XR čierne

Displej mobilného telefónu sa eventuálne môže aj napriek veľkej opatrnosti nečakane zničiť, stačí na to len ho nechcene zhodiť na zem. Pre takéto prípady sa dá zaobstarať tvrdené ochranné sklo CELLY Full Glass na Apple iPhone XR čierne. Tvrdené krycie sklo sa hodí pre displej Apple iPhone XR. Vonkajšia povrchová úprava tvrdeného skla predchádza znečisteniu od šmúh prstov. Vďaka CELLY si tak obrazovka vášho zariadenia uchová stále dobrú kondíciu.

Dôležité funkcie ochranného skla CELLY Full Glass na Apple iPhone XR čierne

  • Ochranné sklo vytvorené priamo pre Apple iPhone XR
  • Sklo zaisťuje väčší stupeň ochrany ako klasická fólia
  • Neobmedzuje citlivosť dotyku
  • CELLY Full Glass na Apple iPhone XR čierne možno jednoducho aplikovať
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CELLY Full Glass na Apple iPhone XR čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY Full Glass pro Apple iPhone XR černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY Full Glass für Apple iPhone XR schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY Full Glass für Apple iPhone XR schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CELLY Full Glass Apple iPhone XR fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií