Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

CELLY Perfetto pre Samsung Galaxy S8

Zobraziť katalóg
CELLY Perfetto pre Samsung Galaxy S8
3,9 6 hodnotení
Ochranná fólia ochrana displeja pred škrabancami a iným mechanickým poškodením, antireflexné a antistatické prevedenie, špeciálna lepiaca vrstva zacelí drobné odreniny na displeji, jednoduchá inštalácia bez bubliniek, lesklá
Kód:  PP899a1r5z10 Produktové číslo:  SBF690F Stránky výrobcu

CELLY Perfetto pre Samsung Galaxy S8

Táto veľmi odolná fólia CELLY spoľahlivo ochráni displej vášho mobilného zariadenia pred rôznymi nečistotami, škrabancami a iným poškodením, ktoré spôsobuje bežné každodenné používanie. Antireflexná vrstva zabraňuje tvoreniu odleskov, ktoré zaťažujú vaše oči a uľahčuje čitateľnosť displeja. Fólia má zároveň aj špeciálnu lepiacu vrstvu, ktorá bez problému zacelí už vzniknuté drobné škrabance. Disponuje tiež veľmi jednoduchou inštaláciou bez tvorenia bubliniek medzi displejom a fóliou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalá ochrana displeja mobilného telefónu
  • Lesklý povrch
  • Zlepšuje odozvu displeja
  • Špeciálna lepiaca vrstva
  • Veľmi jednoduchá inštalácia
  • Antistatické a antireflexné prevedenie

Spoľahlivá ochrana vďaka špeciálnej technológii

Po inštalácii, pri ktorej nedochádza k vzniku vzduchových bublín, už máte istotu, že je displej vášho mobilného telefónu dostatočne chránený pred vonkajšími vplyvmi a následkami každodenného používania, akými sú nielen škrabance, ale aj mastnota a prach. Na fólii tiež nie sú vidieť odtlačky prstov. Technológia, ktorá znižuje UV žiarenie efektívne pomáha chrániť váš zrak. 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!
Povrch
Lesklý Hotovo!

Určenie

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!

Povrch

Povrch
Lesklý Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tato folie i do zahnutí a nezanáší se po bokách prachem? protože originál folie od Samsungu sedí sice velice dobře ale po koncích folie je lehce nadzvedlá od displeje a zalézá pod ní prach a pak to působí vzhledově nepěkně. děkuji za informaci

dobrý den, je to skutečně pro Samsung S8? Na ilust. obr. to rozhodně není.

Dobry den, je mozne pouzivat s touto folii vsechny druhy pouzder (silikon, tvrda pouzdra, knizky apod.)? Nedojde k odlepeni folie? Diky.

Dobrý den, chci se zeptat jestli, když si u Vás zakoupil tuto folii je možné aby mi ji na vaší prodejně nalepili? předem děkuji za odpověď. přeji hezký den

Diskusia a poradňa k CELLY Perfetto pre Samsung Galaxy S8
Príslušenstvo pre CELLY Perfetto pre Samsung Galaxy S8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY Perfetto pro Samsung Galaxy S8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzfolie CELLY Perfetto für Samsung Galaxy S8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzfolie CELLY Perfetto für Samsung Galaxy S8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CELLY Perfetto pro Samsung Galaxy S8.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií