AD homeoffice AlzaBoxy Q1

CELLY s konektorom USB a USB-C biela

Zobraziť katalóg
CELLY s konektorom USB a USB-C biela
Nabíjačka do siete – rýchle nabíjanie, výstup 3.4a, USB max. 1A, USB-C max. 3A, pre nabíjanie prostredníctvom EÚ zásuviek, zabudovaná ochrana proti skratu a prepólovaniu
Kód:  JQ500b0641 Produktové číslo:  TCTYPECUSBWH

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CELLY s konektorom USB a USB-C biela Predaj skončil

CELLY s konektorom USB a USB-C biela

Sieťovú nabíjačku CELLY s konektorom USB a USB-C oceníte, keď sa vám na cestách vybije smartfón či tablet. Môžete totiž nabíjať 2 USB zariadenia naraz. Celkový výstupný prúd činí 3,4 A, pričom jeden port nabíja rýchlosťou 1 A a ďalší 3 A. Nabíjačku si možno jednoducho pribaliť na cesty vďaka jej kompaktnému tvaru. Samozrejme spĺňa všetky normy SR, takže si ju môžete zaobstarať úplne bez obáv.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky CELLY s konektorom USB a USB-C

  • Cestovná nabíjačka pre 2 USB zariadenia
  • Kompaktný a elegantný biely tvar
  • Určená pre zásuvky EÚ
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Maximálny prúd hlavného výstupu
3 A Hotovo!
Počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a prúd

Maximálny prúd hlavného výstupu
3 A Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
2 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CELLY s konektorom USB a USB-C biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY s konektorem USB a USB-C bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY mit USB-Anschluss und USB-C weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY mit USB-Anschluss und USB-C weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CELLY USB csatlakozóval és USB-C fehérrel.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií