PET AD homeoffice

CELLY TURBO car charger 2× USB black

Zobraziť katalóg
CELLY TURBO car charger 2× USB black
Nabíjačka do auta – rýchle nabíjanie 3,4 A, vhodné pre osobné aj nákladné automobily, ochrana proti skratu a prepólovaniu
Kód:  PP901a31 Produktové číslo:  CC2USBTURBOBK Stránky výrobcu
CELLY TURBO car charger 2× USB black Predaj skončil

CELLY TURBO car charger 2× USB black

Kvalitná autonabíjačka CELLY TURBO v elegantnom čiernom vyhotovení je určená pre dobíjanie mobilných telefónov a všetkých ostatných zariadení, ktoré sa nabíjajú cez zbernicu USB. Nabíjačka je vybavená ochranou proti skratu a prepólovaniu a pýši sa certifikátom Energy Star, pretože umožňuje až 35 % úsporu elektrickej energie pri dobíjaní. Zapája sa do cigaretového zapaľovača osobného automobilu s napájacím napätím 12 V, prípadne do zapaľovača nákladného automobilu s napätím 24 V. Výstup nabíjačky je 3,4 A, vďaka čomu nabíja naozaj rýchlo.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky CELLY TURBO 2× USB

  • Cestovná nabíjačka pre osobné aj nákladné automobily
  • Kvalitné a elegantné prevedenie v čiernej farbe
  • Vysokorýchlostné nabíjanie
  • CELLY TURBO má certifikát Energy Star
  • Zabudovaná ochrana proti prepólovaniu a skratu nabíjačky
  • 2× USB port – výstupný prúd 3,4 A
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den: "2 × USB port - výstupní proud 3,4 A" to dává dohromady s obou portů, nebo každý dává 3,4A, tedy celkem 6,8A? Děkuji

Diskusia a poradňa k CELLY TURBO car charger 2× USB black
Príslušenstvo pre CELLY TURBO car charger 2× USB black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY TURBO car charger 2 x USB black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY TURBO 2 x USB Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY TURBO 2 x USB Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CELLY TURBO 2 x USB, Fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií