AlzaPlus+ pet AD homeoffice

Chappi granuly hydinové so zeleninou pre dospelých psov 9 kg

Zobraziť katalóg
Chappi granuly hydinové so zeleninou pre dospelých psov 9 kg
5 1 hodnotení
Granuly pre psov , pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hydinová príchuť - 1,88 €/1 kg
Kód:  KRMP0231 Produktové číslo:  5900951283932
Chappi granuly hydinové so zeleninou pre dospelých psov 9 kg Predaj skončil

Chappi granuly hydinové so zeleninou pre dospelých psov 9 kg

Granule pre psov Chappi, suché krmivo pre psov vyrobené zo starostlivo vybraných ingrediencií od starostlivo vybraných dodávateľov, obsahujú vitamíny a minerály, ktoré psa udržujú v špičkovej kondícii.


1. 100 % kompletné suché krmivo Chappi pre dospelých psov.
2. Suché krmivo pre psov Chappi je kompletné a vyvážené krmivo – váš pes bude dobre živený, spokojný a plný života.
3. Suché krmivo pre psov podporuje peknú srsť, zdravé kosti, zuby a ďasná vášho psa.
4. Suché granule Chappi sú chrumkavé, a podporujú tak starostlivosť o psie zuby.
5. Krmivo pre domácich miláčikov vytvorené v spolupráci s veterinármi.


Pre psov s nadváhou znížte denné množstvo krmiva. Pri prechode na nové krmivo ho postupne pridávajte k pôvodnému krmivu a rozdeľujte ho na porcie podľa potrieb vášho maznáčika. Ak potrebujete informácie ohľadne kŕmenia, navštívte našu webovú stránku, alebo sa obráťte na našu servisnú linku. Ponúknite čerstvú pitnú vodu. Skladujte uzavreté, v chlade a v suchu. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Zloženie papania pre psa

Cereálie, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (15 %, vrátane 4 % hydinového v hnedých granulách*), výrobky rastlinného pôvodu, oleje a tuky, minerálne látky, zelenina (vrátane 0.54 % sušenej mrkvy (ekvivalent 4 % mrkvy) v oranžových granuliach a 0.96 % sušeného hrášku (ekvivalent 4 % hrášku) v zelených granulách*). * Hnedé granule spravidla 92 % produktu, ako oranžové granule, tak zelené granule spravidla 4 % produktu.

Špecifikácie zloženia

Cereálie, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (15 %, vrátane 4 % hydinového v hnedých granulách*), výrobky rastlinného pôvodu, oleje a tuky, minerálne látky, zelenina (vrátane 0.54 % sušenej mrkvy (ekvivalent 4 % mrkvy) v oranžových granuliach a 0.96 % sušeného hrášku (ekvivalent 4 % hrášku) v zelených granulách*). * Hnedé granule spravidla 92 % produktu, ako oranžové granuly, tak zelené granule spravidla 4 % produktu.
Analytické zložky (v %): proteín: 20.0; obsah tuku: 7.5; obsah anorganických látok: 8.0; Vláknina: 2.5; vápnik: 1.8; fosfor: 1.2.
Doplnkové látky v 1 kg: Antioxidanty; Nutričné doplnkové látky: Vitamín A: 10457 IU, Vitamín D3: 1153 IU, Vitamín E: 50.0 mg, Meď (síran meďnatý pentahydrát): 3.2 mg, Jód (Jodid draselný): 0.81 mg, Mangán (Sulfát mangánu, monohydrát): 20.0 mg, Selén (Seleničitan sodný): 0.25 mg, Zinok (Sulfát zinku, monohydrát): 55.0 mg.

Analytické zložky

Analytické zložky (v %): proteín: 20.0; obsah tuku: 7.5; obsah anorganických látok: 8.0; hrubá vláknina: 2.5; vápnik: 1.8; fosfor: 1.2.

Dávkovanie jedla pre psa

Pre psov s nadváhou znížte denné množstvo krmiva. Pri prechode na nové krmivo ho postupne pridávajte k pôvodnému krmivu a rozdeľujte ho na porcie podľa potrieb vášho maznáčika. Ak potrebujete informácie ohľadne kŕmenia, navštívte našu webovú stránku alebo sa obráťte na našu servisnú linku. Ponúknite čerstvú pitnú vodu. Skladujte uzavreté, v chlade a v suchu. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.


Parametre a špecifikácia

Zviera
Pes Hotovo!
Vek zvieraťa
Dospelý/Adult Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita Hotovo!
Príchuť (Protein)
Hydinová Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Pes Hotovo!
Vek zvieraťa
Dospelý/Adult Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita Hotovo!

Príchuť

Príchuť (Protein)
Hydinová Hotovo!

Typ krmiva

Typ krmiva
Granuly Hotovo!

Balenie

Hmotnosť balenia
9 kg Hotovo!

Zloženie

Konzistencia
Suché Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Chappi granuly hydinové so zeleninou pre dospelých psov 9 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chappi granule drůbeží se zeleninou pro dospělé psy 9kg.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií