Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Thermaltake V1 CU

Zobraziť katalóg
Thermaltake V1 CU
Chladič na procesor socket 754/ 775/ 939/ 940 /AM2, měď (copper), 1300-2000rpm, 16-24dB(A)
Kód:  CT200e Produktové číslo:  CL-P0401

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thermaltake V1 CU Predaj skončil

Thermaltake V1 CU

Výkonný chladič na procesory v designu imitujúci mušli disponuje heatpipe technológií a aktívnym ventilátorom.Oproti väčšine ostatných chladičů má tento typ manuálne ovládanie rýchlosti otáčok ventilátorov umiestnenom na kábli.Vďaka tomu je vhodný aj na přetaktování procesorov.Chladič disponuje rozdelenú pasívna časť a modro podsvietený ventilátor.

Technológia heatpipe je založená na princípe uzatvorenej trubice, kde na jej "nahrievané" konci je kvapalina s nízkym bodom varu, ktorá sa zahrievaním začína vyparovať av plynnom skupenstve stúpa na "chladený" koniec, kde kondenzuje a po stenách trubice sa vracia v kvapalnom skupenstve späť .Pri ohreve kvapaliny je odpadové teplo z čipu použité na zmenu skupenstva a ta potom v podobe horúcej pary putuje na opačný koniec, ktorý je potrebné chladiť na teplotu pri ktorej para skondenzuje.Oproti klasickej konvencii ponúka teda technológia heatpipe vyššia účinnosť prenosu tepla, ale len za predpokladu dostatočného teplotného rozdielu obidvoch koncov trubice a jej správnej orientácie.

Parametre a špecifikácie:

Podporované procesory:
Intel:socket 775
AMD:socket 754, 939, AM2

Ventilátor:
Rozmery:110 (priemer) x 25 mm
Rýchlosť:1300 - 2000 RPM (± 10%)
Hluk:16 - 24 dBA
Prietok vzduchu:86,5 CFM
Životnosť:50000 hodín

Heatpipe:
Počet trubíc:4
Priemer:6 mm

Rozmery:
147 x 92 x 143 mm

Hmotnosť:
637 g
Poznámka:

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thermaltake V1 CU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thermaltake V1 CU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thermaltake V1 CU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thermaltake V1 CU.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií