AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Chladničky SIEMENS

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Chladničky Siemens

Chladničky Siemens vás nenechajú chladnými

Objavte technológie budúcnosti. Stavte na inteligentné spotrebiče a prvotriedny dizajn. Chladnička Siemens stojí na inovatívnych nápadoch, ktoré určujú trendy. Uchovávajú potraviny múdro pre maximálnu čerstvosť a vaše pohodlie. Vyberte si svoju chladničku Siemens, od tých najmenších vstavaných až po priestranné side-by-side modely. S chladničkami Siemens máte úplnú flexibilitu.

Inteligentné chladničky Siemens

Zažite budúcnosť s inteligentnými chladničkami Siemens

Prepojte sa so svojím spotrebičom na diaľku prostredníctvom technológie Home Connect. Ovládanie v aplikácii z akéhokoľvek smart zariadenia je pohodlné a rýchle. Aplikácia vás upozorní na omylom ponechané otvorené dvierka chladničky alebo pokiaľ dôjde k zvýšeniu teploty nad určitú teplotu. Niektoré modely chladničiek Siemens majú vo vnútri zabudované dve kamery. Vďaka nim sa môžete pozrieť dovnútra, nech ste kdekoľvek. Behom niekoľkých sekúnd zistíte, aké suroviny doma máte a ktoré naopak chýbajú. Všetko zariadite pohodlne, rýchlo a bez väčšej námahy.

noFrost: Žiadne odmrazovanie

Technológia noFrost odvádza prostredníctvom inovatívneho vetracieho systému vlhkosť von z chladiaceho priestoru. Vzduch vo vnútri chladničky zostáva suchý. Zabráni sa tak tvorbe ľadu na stranách spotrebiča alebo inovať na potravinách. Potraviny zostávajú dobre vychladené.

Chladničky Siemens s noFrost
Chladničky Siemens

Dlhšia čerstvosť potravín

Priehradky hyperFresh umožňujú až trikrát dlhšiu čerstvosť a trvanlivosť potravín. Zároveň skvele uchovávajú chuť. Špeciálny tvar a funkcie zabezpečujú to najlepšie prostredie pre ovocie, zeleninu, ale aj mäso. Výsledkom je vynikajúca chuť.

Garancia dlhšie čerstvých potravín

Chladničky Siemens disponujú najmodernejšou technológiou iSensoric. Sústava inteligentných senzorov zaručuje najlepšie podmienky pre vaše potraviny. Technológia freshSense sleduje zmeny teplôt v chladničke a prevezme kontrolu zakaždým, keď zaznamená zmenu. Potraviny tak zostanú dlhšie čerstvé.

Chladničky Siemens

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné chladničky SIEMENS Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie chladničky SIEMENS
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií