Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

Chromebook Tab 10

Zobraziť katalóg
Chromebook Tab 10
Tablet – displej 9.7 " 2048 × 1536 IPS, RAM 4 GB, interná pamäť 32 GB, pamäťová karta až 128 GB, WiFi, Bluetooth, webkamera 5 Mpx+2 Mpx, výdrž batérie až 9 h, hmotnosť 550g, USB-C,
Kód:  NC020t8 Produktové číslo:  NX.H0BEC.001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Chromebook Tab 10

Chromebook Tab 10

Rozšírená realita prichádza do tabletu.

  • Google Expeditions AR
  • Vstavaný Google Arcore
  • Spravovateľný cez Chrome Management Console
  • Pero Wacom® EMR
Logo

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smartfóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer tiež vyvíja cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, keď Acer oslávila štyridsiate výročie svojho založenia, sa zaradila medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.


Displej

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Rozlíšenie pre dokonalý obraz

Chrometab prináša špičkovú kvalitu obrazu s dych berúcim ostrým rozlíšením QXGA 2 048 × 1 536 px.

Jednoduché písanie

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Píšte prirodzene

Vďaka rýchlemu a presnému ovládaniu a prirodzenému písaniu poskytuje technológia Wacom® neprekonateľné možnosti využitia.

Výkon

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Naleštený výkon

Operačný systém Chrome OS poskytuje rýchlu prevádzku, vyššie zabezpečenie, intuitívne používanie a dlhú výdrž na batériu.

Google expeditions AR

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Priveďte svet do učebne

Pozerajte do oka hurikánu alebo si zblízka prezrite DNA. Google Expeditions AR pomáha učiteľom priniesť svet do učebne a zapojiť študentov podmanivými lekciami.

Rozšírená realita

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dostaňte sa do jadra

Tvorte s aplikáciami Arcore úplne novú rozšírenú realitu, ktorá bezproblémovo prepojí digitálne a fyzické svety.

Jednoduché spravovanie

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jednoduchá správa

Jednoducho spravujte a ovládajte desiatky, stovky či dokonca tisíce Chromebookov, záložky prehliadača Chrome a Chromebookov pomocou jedinej webovej konzoly pre správu.

Wacom EMR

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Pero Wacom® EMR

EMR (elektromagnetická rezonancia) pera dosahuje svoju vysokú presnosť meraním sily signálu na niekoľkých miestach pozdĺž senzorov obrazovky a vykonávaním výpočtov počas chodu pre presné určenie miesta, kde sa pero nachádza, rovnako tiež ako kedy a ako silno je hrot pera stlačený.

Google

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Google Expeditions

Expeditions AR používa technológiu rozšírenej reality od spoločnosti Google k mapovaniu fyzickej triedy a umiestňovanie 3D objektov. Študenti môžu všetkými objektmi prechádzať, dostať sa bližšie k detailom miesta a vrátiť sa späť, aby videli celý obrázok.

ARCore

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

ARCore

ARCore je platforma pre vývoj aplikácií s rozšírenou realitou v systémoch Android a Chrome OS. ARCore využíva sledovanie pohybu, porozumenie okolitým podmienkam a odhad svetla pre zasadenie virtuálneho obsahu do reálneho sveta, ako je to viditeľné cez fotoaparát telefónu.


Dlhá výdrž

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Celodenná práca

Vďaka až desaťhodinovej výdrži na batériu budete mať svoje zariadenie po boku po celý deň.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
9,7" (24,64 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 2048 × 1536 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
9,7" (24,64 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 2048 × 1536 Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
128 GB (131 072 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Hmotnosť
550 g (0,55 kg) Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohli byste expertům v marketingu říci, že spoustu lidí zajímá i to, jak jsou rozmístěny konektory, a takové technické detaily jako zda je nabíjení přes USB nebo extra adaptér? Dost často se mi stává, že jinak dobře vypadající zařízení právě kvůli absenci těchto DŮLEŽITÝCH informací zamítnu, protože nemám nejmenší náladu řešit problémy, způsobené tím že to nebude nabíjet v autě, nepůjde to do držáku, nebo na to nebude vhodné pouzdro. Ty fotky jsou ÚPLNĚ K NIČEMU, i když možná vypadají dobře na slajdech v zasedačce, kde se akorát kravaťáci plácají po zádech.

dobrý den, podporuje tablet napojení do LAN ethernet přes USB C?

Aky obal (stojan) odporucate pre tento tablet?

Dobrý den, je možné dokoupit k tabletu nový stylus? Nebo je možné u stylusu vyměnit pouze hrot? U mého se bohužel odlomila ochraná gumka na hrotu. Děkuji

Dobrý deň. Máte puzdro na tento tablet ?

Má GPS?

V popisu tabletu je napsáno: Funkce: GPS, BlueTooth, Wi-Fi. Disponuje tablet skutečně funkcí GPS? Jestliže ano, jak se aktivuje?

Dobrý deň, zauímalo by ma , či je možné pripojiť tablet cez USB-C rozhranie na externý monitor. Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, jak se nazývá typ/druh stylusu, který tento tablet používá? Chtěl bych si pořídit nějaký ergonomicky vhodnější, ale všiml jsem si, že tablet rozezná, jestli se displeje dotýkám rukou nebo stylusem. Co mám tedy vyhledat? Děkuji za odpověď.

Dobry den,u rozhrani pisete ze ma mikro usb a usb 3,je to pravda?zajima me z duvodu zda jde pripojit nabijecka a zaroven otg flesh a jak velike flesh otg podporuje?diky Martin

12
Diskusia a poradňa k Chromebook Tab 10
Príslušenstvo pre Chromebook Tab 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Chromebook Tab 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Chromebook Tab 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Chromebook Tab 10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Chromebook Tab 10.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií