PET PET

Clatronic BS 1307 A OR

Zobraziť katalóg
Clatronic BS 1307 A OR
Tyčový vysávač – bezvreckový, 2v1, doba prevádzky cca 30min, 2200mAh, HEPA filter, 2 funkcie sania, hliníková rúrka, nabíjacia stanica, kombinovaná kefa, štrbinová hubica, LED osvetlenie
Kód:  SPTsc1818 Produktové číslo:  BS 1307 A OR

Clatronic BS 1307 A OR

Spríjemnite si pravidelné upratovanie domácnosti. Vysávajte pohodlne a bez káblov. Aku vysávač od značky Clartonic vám to umožní. Na jedno nabitie vydrží až 30 minút nepretržitého vysávania. Tyčový vysávač pracuje s cyklónovou technológiou, ktorá pomocou odstredivej sily oddeľuje nečistoty od vzduchu. Tie sú zhromažďované v separačnej nádobe. Dvojaká možnosť použitia vás v ničom neobmedzuje. Ľahko si zostavíte ručný vysávač na pohovky, záclony a stoličky. Perfektný prehľad o naplnení nádoby a jej včasné vysypanie vám zaručí stály sací výkon.  

Kľúčové vlastnosti

  • praktické zhotovenie 2 v 1 (tyčový, ručný)
  • na jedno nabitie až 30 minút satia
  • HEPA filter
  • LED osvetlenie
  • skladná konštrukcia
  • kvalitná lithium-ion batéria 2 200 mAh

Perfektná čistota

Rotujúca turbo podlahová kefa má LED diódy umiestnené na čelnej strane tohto nástavca. Tie zaisťujú osvetlenie tmavých miest pod nábytkom a okolo neho. Vďaka ním už neprehliadnete žiadnu nečistotu ani iné predmety. Nevyhnutnou súčasťou je aj HEPA filter. Ten zaručuje odfiltrovanie aj tých najmenších mikročastíc. Vy si potom len užijete dokonalú čistotu podláh aj vzduchu.

Obsah balenia:

hliníková sacia trubica
držiak na stenu
2 v 1 štrbinová hubica a prachová kefa
špeciálna kefa na nábytok
HEPA filter

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Clatronic BS 1307 A OR
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLATRONIC BS 1307 A OR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Clatronic BS 1307 A OR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Clatronic BS 1307 A OR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Clatronic BS 1307 A OR.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií