Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CLATRONIC CL 3639

Zobraziť katalóg
CLATRONIC CL 3639
Mobilná klimatizácia 875W, 65dB, energetická trieda A, chladenie, odvlhčovanie, ventilácia, 4x filter, 1,5m výfuková hadica a okenné sada, infračervené ovládanie
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  EAD281c2 Produktové číslo:  CL3639

CLATRONIC CL 3639

CLATRONIC CL 3639 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Pripravte sa na horúce letné teploty s touto praktickou mobilnou klimatizáciou, ktorá má účinné chladenie, odvlhčovanie alebo funkciu ventilácie. Klimatizácia má energetickú triedu A, tri stupne výkonu s chladiacou kapacitou 2,35 kW a recirkuláciou vzduchu 380 m3/hod. Určite tiež oceníte 4 odnímateľné filtre pre perfektnú čistotu vyfukovaného vzduchu a 24 hodinový časovač na zapnutie. Zamedzíte tak tomu, že sa vrátite do rozpálenej miestnosti. Klimatizácia sa ovláda pomocou infračerveného ovládania a všetky údaje sú zobrazené na multifunkčnom LED displeji. Na ľahké prevážanie má 4 ovládateľné kolieska. Sada tiež obsahuje 1,5 m výfukovú hadicu a okennú sadu. Majte doma aj v práci príjemnú klímu s touto skvelou mobilnou klimatizáciou.

Kľúčové vlastnosti

  • 3 stupne výkonu
  • 4 odnímateľné filtre
  • 24 hodinový časovač
  • diaľkové ovládanie
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Energetická trieda
A Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda
A Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, k dané klimatizaci je součástí i vývod do okna?

Dobry den, zaujimal by nas primer odvodovej hadice na odvod tepleho vzduchu. dakujem

Príslušenstvo pre CLATRONIC CL 3639
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií