PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CLEAN IT CL-700 svetlo modrá

Zobraziť katalóg
CLEAN IT CL-700 svetlo modrá
4,8 150 hodnotení
Čistiaca utierka – 42x40cm, pre LCD, LED, plazmové obrazovky a sklenené povrchy, mikrovlákno
3,40 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JD790i1 Produktové číslo:  CL-700 Stránky výrobcu
CLEAN IT CL-700 svetlo modrá 3,40 € Momentálne nedostupné

CLEAN IT CL-700 svetlo modrá

Mať tak obrazovku lesklú ako zrkadlo. S čistiacou utierkou CLEAN IT CL-700 svetlo modrou to nemusí byť žiadny problém. Je akurát tak správne veľká do ruky, dobre sa drží a ešte lepšie sa s ňou čistia a leštia obrazovky LED, LCD a plazmových televízorov a sklenené povrchy. Perfektne ich zbaví nečistôt i prachu.

Rozmer:
40 × 42 cm

Farba:
svetlo modrá

Materiál:
mikrovlákno

Kľúčové vlastnosti

  • Na sklenené povrchy
  • Na čistenie LCD, LED a plazmových obrazoviek
  • Na televízory, notebooky i tablety
  • Z mikrovlákna
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak dá se utěrka přát? Pokud ano, tak jak?

Dobrý den potřeboval bych něco na čištění display v autě na zabudovanou navigaci Škoda Octavie ,slyšel jsem že se display nesmí navlhcit hadirkou jinak dojde k poškození autonavigace ,můžete mně prosím Vás něco doporučit s pozdravem Mazura

Hadr z mikrovlakna asi nebude pouzitelny na polykarbonát jak tak čtu na LCD je použitelný ale lcd ma ze předu folii z nějakého plastu

Diskusia a poradňa k CLEAN IT CL-700 svetlo modrá
Ďalšie informácie

Vyčistením klávesnice znížite riziko nákazy (NÁVOD)

Pravidelné čistenie klávesnice patrí medzi základné činnosti pri snahe o udržanie čistého pracovného prostredia. Tým môžete predísť šíreniu vírusov a nečistôt. Ako a čím klávesnicu správne vyčistiť?

Home office – práca z domu a všetko okolo nej

Home office čiže práca z domu je pre väčšinu ľudí vítaným benefitom, a to hlavne z toho dôvodu, že nie sú viazaní pevnou pracovnou dobou. Avšak veľa ľudí sa kvôli súčasnému výnimočnému stavu v súvislosti s koronavírusom ocitlo v tomto flexibilnom režime práce zo dňa na deň a nie každý vie, ako prácu z domova zvládať. Preto sme pre vás pripravili článok, v ktorom sa dočítate všetko, čo o home office potrebujete vedieť. Ako pracovať z domu efektívne, aké sú home office pravidlá, ako sa ubrániť prokrastinácii, ako zostať aj pri práci z domu vo forme a ako vlastne prácu z domu upravuje zákonník práce. Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky nájdete v našom článku.

Ako vyčistiť počítač nielen od prachu? (NÁVOD)

Zaujímali ste sa niekedy o údržbu svojho zariadenia? Trpí váš počítač prehrievaním, náhlymi prepadmi výkonu alebo je jeho chladič nezvyčajne hlučný? Prečo je potrebné počítaču dopriať starostlivosť, ako rozobrať a vyčistiť svoje zariadenie a aké sú benefity pravidelnej údržby? Toto a mnoho ďalšieho sa dozviete v dnešnom podrobnom návode zameranom na čistenie stolného počítača od prachu. 

Ako vyčistiť notebook? (NÁVOD)

Zaujímali ste sa niekedy o údržbu svojho notebooku? Netrpí náhodou na prehrievanie, náhlymi prepadmi výkonu alebo je ventilátor stále hlučnejší a častejšie sa roztáča? V tom prípade budete musieť notebooku poskytnúť prvú pomoc. Poradíme vám, ako ho rozobrať a vyčistiť. Aj aké sú benefity pravidelnej údržby. To a mnoho ďalšieho sa dozviete v našom podrobnom návode zameranom na čistenie notebooku.

Recenzie CLEAN IT CL-700 svetlo modrá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLEAN IT Čisticí utěrka z mikrovlákna, velká světle modrá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLEAN IT CL-700 Hellblau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLEAN IT CL-700 Tisztítókendő, világoskék.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií