PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Colido X3045 Duo Wifi

Zobraziť katalóg
Colido X3045 Duo Wifi
Doručenie na
predajňu zadarmo
3D tlačiareň – rozmery tlače objektov 30×30×45cm, rozmerová tolerancia 0.1mm, pripojenie prostredníctvom USB, softvér v češtine, materiály ABS, PLA
1 944,36 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CO3D5 Produktové číslo:  LMD084BQ7J
Colido X3045 Duo Wifi 1 944,36 € Rozbalené

Colido X3045 Duo Wifi

Colido X3045 Duo Wifi je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Zhmotnite svoje predstavy a vyrábajte si vlastné súčiastky alebo hračky s 3D tlačiarňou. Medzi modelmi rovnakej cenovej kategórie ponúka Colido X3045 Duo dvojitú tlačovú hlavu, umožňujúcu kombinovať použité tlačové materiály a dosiahnuť tak netradičné farby. Okrem toho disponuje patentovanou sklenenou platformou s nepriľnavým povrchom, ktorá hotové výtlačky umožňuje sňať holou rukou. Tlačiareň navyše pracuje ticho, bez zápachu a vďaka robustnej konštrukcii, ktorá predchádza otrasom, garantuje 100 % presnú tlač.

Kľúčové vlastnosti Colido X3045 Duo

  • Veľká 3D tlačiareň s rozmerovou toleranciou 0,1 mm
  • Dvojitá tlačová hlava umožňuje kombinovať tlačový materiál
  • Modelovací priestor 30 × 30 × 45 cm
  • Patentovaná sklenená platforma pre ručné vybratie hotových výtlačkov
  • Hotové modely sú z ABS a PLA plastov
  • Pripojenie k počítaču cez USB
  • Slovenský softvér pre ľahšiu prácu s modelmi
  • Tlač bez zápachu

3D tlačiareň domov i do kancelárie

Tlačiareň je vďaka vyhotoveniu v tvare kvádra veľmi kompaktná a ľahko sa zmestí do domácnosti alebo kancelárie. Colido X3045 môžete pripojiť k počítaču cez USB kábel alebo do voľného SD slotu vložiť pamäťovú kartu s návrhom svojho modelu a cez jednotlačítkový ovládací panel spustiť tlač. Dodávaný softvér je v slovenčine, čo vám uľahčí prácu s modelmiVďaka tichému chodu môžete Colido X3045 Duo nechať pokojne bežať cez noc, trápiť vás nebudú ani nepríjemné ódery.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Hĺbka
300 mm Hotovo!
Šírka
300 mm Hotovo!
Výška
450 mm Hotovo!
Počet hláv
2 Hotovo!

Tlačový priestor

Hĺbka
300 mm Hotovo!
Šírka
300 mm Hotovo!
Výška
450 mm Hotovo!

Počet hláv

Počet hláv
2 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je to s náhradními díly ? Extrudery, hotendy, termistory, topná tělesa. Co je tam za motherboard ? Jako napěťovou úroveň tiskárna používá 12V nebo 24V ? Kde se tiskárna servisuje? Děkuji za odpověď

Dobrý deň. Spolahlivosť je velmi dobrá nakoľko sa jedná o idnustriálnu tiskárnu. Filamenty sú dostupné na alze vo veľmi krátkom čase. Servis a technická podpora v SK a tlačiareň patrí do skupiny tých kde na nej popracovali aj Slovenský vývojári ktorí vám poskytnú plnohodnotný support. Tiskárna funguje s každým ovládacím softom pokial si tam nakopírujete parametre tiskárny.

Dobrý den, Uvažujeme o nákupu této tiskárny do menší firmy na tisk prototypů. Zajímalo by mne, jaká je dostupnost tiskového materiálu, jaká je spolehlivost tiskárny, popř. možnosti servisu a v neposlední řadě, zda jde tisk provázat s programem Autodesk Inventor. Předem díky za odpověď.

Príslušenstvo pre Colido X3045 Duo Wifi
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií