Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ColorCross 010

Zobraziť katalóg
ColorCross 010
4,2 4 hodnotení
VR okuliare pre smartfón 4-6", cestovné vyhotovenie
Kód:  SB815d Produktové číslo:  ColorCross010

ColorCross 010

ColorCross si stačí iba nasadiť a dostanete sa do úplne nového sveta - napríklad do vesmíru alebo na krásne miesto, o ktorom ste doteraz len snívali. S týmito okuliarmi rozhodne popustíte uzdu vašim predstavám. Cenovo veľmi lákavý headset vás zoznámi s prostredím virtuálnej reality. Budete s ním môcť hrať hry pre virtuálnu realitu (VR), pričom nie iba na displeji telefónu, ale v 360° svete všade okolo vás. Kompatibilný je s celým radom smartfónov s uhlopriečkami v rozmedzí 4 až 6 palcov, zábavu si teda môžu užiť takmer všetci - stačí len vložiť telefón do zariadenia a nechať sa pohltiť úžasnou "realitou".

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitná optická sústava
  • Vierohodný obraz
  • Vhodný pre viac mobilných telefónov
  • Prenosné vyhotovenie

Jednoduché ovládanie a kompaktné rozmery

ColorCross 010 je unikátny tým, že ho môžete jednoducho zložiť a jeho kompaktné rozmery umožňujú nosenie napríklad vo vrecku či kabelke. Mať tak VR okuliare pri sebe už nie je problém.

Virtuálny svet môžete objavovať so svojím smartfónom ľahšie, než kedy predtým. Nasaďte telefón do špeciálnych okuliarov a nechajte sa preniesť do úplne iného sveta. Samozrejmosťou je veľmi jednoduché použitie, ktoré zvládne naozaj každý. Je kompatibilný s mnohými smartfónmi.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ColorCross 010
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColorCross 010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ColorCross 010 Virtual Reality Brille. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ColorCross 010 Virtual Reality Brille. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ColorCross 010.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií