Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Colorovo CityTab Lite 7" v1.1

Zobraziť katalóg
Colorovo CityTab Lite 7" v1.1
4,3 15 hodnotení
Tablet Cortex A8 1GHz, dotykový 7 "800x600, RAM 512 DDR3, 4GB + microSD, batéria 2600 mAh, Google Android 4.1
Kód:  MD032y38e1 Produktové číslo:  CVT-CTL-7-WLAN#1.1

Colorovo CityTab Lite 7" v1.1

Cenovo priateľský tabliet Colorovo CityTab Lite 7 zaujme ľahko prenosným prevedením. Telo s profilom 10 mm a hmotnosťou ľahko cez 300 g si jednoducho možno vziať kamkoľvek. Vo výbave sa nachádza predná webová kamera pre komunikáciu s priateľmi a rodinou. Displej s uhlopriečkou 7 palcov as rozlíšením 800 x 480 obrazových bodov dobre poslúži pre pohodlné čítanie dokumentov alebo prehliadanie internetových stránok, ale iste ho využijete aj preprehrávanie videí a hranie hier.

S tým všetkým si poradí skvele taktovaný procesor typu Arm Cortex A9. Ten napomôže hladkému chodu prostredí moderného systémuGoogle Android 4.1, Ktorý zaisťuje obrovskú variabilitu použitia. Vďaka širokej podpore tohto systému si môžete stiahnuť nepreberné množstvo aplikácií na prehliadanie internetu, prácu s mailami, dokumentmi aj multimédiami a celou radou ďalších užitočných programov, ktoré váš tablet vybavia potrebnou funkcionalitou presne podľa vašich predstáv.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Colorovo CityTab Lite 7" v1.1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Colorovo CityTab Lite 7" v1.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Colorovo CityTab Lite 7" v1.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Colorovo CityTab Lite 7" v1.1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Colorovo CityTab Lite 7" v1.1.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií