P&G MS v hokeji_CZ

Concept ETV7360 + Concept IDV2660n

Zobraziť katalóg
Concept ETV7360 + Concept IDV2660n
Set spotrebičov - rúry a indukčné dosky: RÚRA: A, objem 70l, 8 funkcií pečenia, funkcia rozmrazovania, minútky, 3 sklá dvierok, LED displej, gril, horný/spodný ohrev, DOSKA: 4 varné zóny, ukazovateľ zvyškového tepla, dotykové ovládanie, bez rámu , kolmé zabrúsené hrany
Kód:  Cons10q Stránky výrobcu
Concept ETV7360 + Concept IDV2660n Predaj skončil

Concept ETV7360 + Concept IDV2660n

Set vstavanej multifunkčnej elektrickej rúry a modernej indukčnej dosky (60 cm) od firmy Concept. Tento kvalitný set poteší celú rodinu. Vďaka objemu rúry 70 litrov vám poskytne dostatočný priestor pre pečenie či rozmrazovanie s mnohými praktickými funkciami. Dvierka rúry sa skladajú z trojice kvalitných skiel, ktoré sa dá jednoducho odmontovať a ľahko vyčistiť. Indukčná doska so štvoricou varných zón sa zase postará o bleskurýchlu a úspornú prípravu vašich pokrmov.


Kľúčové vlastnosti

  • Veľký objem 70 litrov
  • Odnímateľné sklo dvierok
  • Digitálny displej
  • Úsporná trieda A
  • Moderné indukčné varenie
  • Dotykové ovládanie ind. dosky
  • Funkcia automatického prerušenia ohrevu
vypnuté
Concept
 

dostatok priestoru

Či už pečiete na plechu či rošte, objemná 70litrová rúra ETV7360 sa postará o dokonalú a rovnomernú tepelnú prípravu pokrmov. K dispozícii má 8 funkcií pečenia vrátane grilu. Jej prevedenie z nehrdzavejúcej ocele zaisťuje okrem pôsobivého dizajnu aj vyššiu odolnosť. Rúra od Conceptu spadá pod úspornú triedu A, vďaka čomu ušetríte nemalé peniaze.

vypnuté
Concept ETV7360
 
vypnuté
Concept IDV2660n
 

S indukciou v kuchyni

Aj prípravu pokrmov si môžete náramne užiť, a to vďaka indukčným prúdom platne IDV 2660n. Pri indukčnom ohreve sa ohrieva iba dno nádob. Pri ohreve tak nedochádza k nechcenému úniku tepla do okolia. Preto je tento spôsob varenia úspornejší než u klasických elektrických platní.

Úplná bezpečnosť

Samotná indukčná doska je ovládaná kompletne bezdotykovo pomocou senzorového programátora. Neobsahuje teda žiadne výstupky a doska je úplne hladká. Vďaka minimalizácii uniknutého tepla z varenia sa ovládacie prvky nezahrievajú a vy sa tak môžete bezpečne dotýkať plochy. Navyše, ak odstránite nádobu z platne, ohrev sa ihneď preruší.

vypnuté
Concept IDV2660n
 

Technické parametre:

Indukčná doska:

Rozmery (Š x V x H):
590 × 60 × 520 mm

Príkon:
6 400 wattov

Hmotnosť:
10,2 kg

Funkcie:
Dotykové ovládanie
Ukazovateľ zvyškového tepla - H
Automatického vypnutia - EXTRA BEZPEČNÁ
Akustický signál
Funkcia automatického vypnutia
Ovládací panel vpredu uprostred
Detská poistka
Ukazovateľ zapnutého stavu

Rozmery platní:
2× 160 mm
2× 180 mm

Rúra:

Rozmery (Š x V x H):
595 × 595 × 555 mm

Príkon:
3 000 wattov (maximálny)
1 100 wattov (dolného výhrevného telesa)
950 wattov (horného výhrevného telesa)

Hmotnosť:
31,2 kg

Funkcie:
Zobrazenie denného času
Ochladzovací ventilátor dverí
Funkcia rozmrazovania, minútky
Nastavenie oneskoreného konca pečenia
Nastavenie doby pečenia
Akustický signál
Ponuka teplôt 50-250 °C

 

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept ETV7360 + Concept IDV2660n
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV7360 + CONCEPT IDV2660n.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií