PET AD homeoffice

Concept ETV7360 + Concept SDV3360n

Zobraziť katalóg
Concept ETV7360 + Concept SDV3360n
Set spotrebičov - rúry a sklokeramické dosky, RÚRA: A, objem 70l, 8 funkcií pečenia, funkcia rozmrazovania, minútky, 3 sklá dvierok, gril, závesné rošty, DOSKA: 4 varné zóny s Hi Light, ukazovateľ zvyškového tepla, funkcia oneskoreného vypnutia, dotykové ovládanie, bez rámu
Kód:  CONs005a Stránky výrobcu
Concept ETV7360 + Concept SDV3360n Predaj skončil

Concept ETV7360 + Concept SDV3360n


Set vstavanej multifunkčnej elektrickej rúry a modernej sklokeramickej dosky od firmy Concept. Vďaka objemu rúry 70 litrov vám poskytne dostatočný priestor pre pečenie či rozmrazovanie s mnohými praktickými funkciami. Dvierka rúry sa skladajú z trojice kvalitných skiel, ktorá sa dajú jednoducho odmontovať a ľahko vyčistiť. Sklokeramická doska so štvoricou varných zón sa zase postará o rýchlu a úspornú prípravu vašich pokrmov.


Kľúčové vlastnosti

  • Veľký objem 70 litrov
  • Odnímateľné sklo dvierok
  • Úsporná trieda A
  • Varné zóny Hi-Light
  • Dotykové ovládanie sklokeramickej dosky
  • Funkcia automatického vypnutia varných zón
vypnuté
Concept
 

Dostatok priestoru

Či už pečiete na plechu či rošte, objemná 70litrová rúra ETV7360 sa postará o dokonalú a rovnomernú tepelnú prípravu pokrmov. K dispozícii má 8 funkcií pečenia vrátane grilu. Jej prevedenie nehrdzavejúcej ocele zaisťuje okrem pôsobivého dizajnu aj vyššiu odolnosť. Rúra od Conceptu spadá pod úspornú triedu A, vďaka čomu ušetríte nemalé peniaze.

vypnuté
Concept ETV7360
 
vypnuté
SDV3360n
 

Varné zóny

Už nemusíte čakať na zdĺhavé ohrievanie platničiek. Vďaka pokročilej technológii varných zón sklokeramickej dosky SDV3360n budú vaše hrnce ihneď zahriate. Varné zóny zahrievajú dvoma spôsobmi, zahrievaním samotnej dosky a sálaním. To vedie k rýchlej a efektívnej príprave pokrmov. Pre vyššiu bezpečnosť sa doska automaticky vypne v prípade, že ju zabudnete sami vypnúť.

Dotykové ovládanie

Samotná sklokeramická doska je ovládaná kompletne bezdotykovo pomocou senzorového programátora. Neobsahuje teda žiadne výstupky a doska je úplne hladká. Ovládanie je tak jednoduché a intuitívne.

vypnuté
SDV3360n
 

Technické parametre:

Sklokeramická doska:

Rozmery (Š x V x H):
560 × 46 × 490 mm

Príkon:
6 000 wattov

Hmotnosť:
9 kg

Funkcie:
Dotykové ovládanie
Ukazovateľ zvyškového tepla - H
Automatického vypnutia - EXTRA BEZPEČNÁ
Oneskorené vypnutie
Akustický signál
Ovládací panel vpredu uprostred
Detská poistka
Ukazovateľ zapnutého stavu

Rozmery platní:
2× 200 mm
2× 165 mm

Napätie:
220-240/400 V 2N

Rúra:

Rozmery (Š x V x H):
595 × 595 × 555 mm

Príkon:
3 000 wattov (maximálny)
1 100 wattov (dolného výhrevného telesa)
950 wattov (horného výhrevného telesa)

Napätie:
230 V

Hmotnosť:
31,2 kg

Funkcie:
Zobrazenie denného času
Ochladzovací ventilátor dverí
Funkcia rozmrazovania, minútky
Nastavenie oneskoreného konca pečenia
Nastavenie doby pečenia
Akustický signál
Ponuka teplôt 50-250 °C

 

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept ETV7360 + Concept SDV3360n
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV7360 + CONCEPT SDV3360n.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií