Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

CONCEPT ETV7560bc + CONCEPT IDV2660n

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV7560bc + CONCEPT IDV2660n
Set spotrebičov - rúry a indukčné dosky: RÚRA: A, objem 70l, 9 funkcií pečenia, funkcia rozmrazovania, minútky, 2x katalytické čistenie, 1x teleskopický výsuv, Soft closing, 3 sklá dvierok, DOSKA: 4 varné zóny, ukazovateľ zvyškového tepla, dotykové ovládanie, bez rámu, kolmé zabrúsené hrany
Kód:  Cons10t Stránky výrobcu
CONCEPT ETV7560bc + CONCEPT IDV2660n Predaj skončil

CONCEPT ETV7560bc + CONCEPT IDV2660n

Plánujete obstaranie nových kuchynských spotrebičov a neviete, ktoré sú pre vás tie pravé? V tom prípade môžete začať práve u vstavaného setu rúry a indukčnej platne od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Concept. Moderný dizajn je doplnený o čisté línie, ktoré si zamilujte priebehu pár krátkych okamihov. Zaiste poteší tiež skvelými parametrami a veľkým množstvom funkcií.

Vstavaná rúra CONCEPT ETV7560bc

S veľkým objemom 70 litrov sa nemusíte obávať pečenia väčších pokrmov. Príjemne vás prekvapí 9 funkcií pečenia vrátane pečenia horúcim vzduchom a grilom. Vďaka perfektne prepracovaným prieduchom a výhrevnými telesami dosiahnete rovnomerného prepečenia vašich pokrmov. Tie si môžete kedykoľvek skontrolovať cez 3 bezpečnostné sklá v dvierkach. Teleskopické výsuvy vám uľahčia manipuláciu s pokrmom, pretože umožňuje pohodlné vysunutie plechu pred rúru. Nechýba ani dômyselný systém zatvárania dvierok Soft Closing Door, alebo katalytické vložky s poréznym materiálom pre ľahšie čistenie rúry. Ovládanie prebieha cez 2 hlavné zatláčacie gombíky, ktorým sekunduje štvorica tlačidiel pre ovládanie digitálneho programátora.

Táto rúra ponúka mnoho vylepšení pre spríjemnenie vášho života v kuchyni. Jednou z nich je ľahké vybratie skla z dvierok pomocou zacvakávacích poistiek. Oceníte tiež katalytické vložky, ktoré sú vybavené špeciálnym poréznym materiálom. Nečistoty sa v póroch zachytia a následne vypália počas pečenia. Tým sa výrazne uľahčí následná údržba vnútorného priestoru rúry.

Kľúčové vlastnosti rúry

  • Moderný dizajn
  • 9 funkcií pečenia
  • 4 vykurovacie telesá
  • Soft Closing Door
  • Katalytické vložky s poréznym materiálom
  • Digitálny programátor
  • LED displej

Indukčná varná doska

Indukčná varná doska Concept IDV2660n je špičkovým vstavaným spotrebičom, ktorý sa vďaka množstvu funkcií a atraktívnemu dizajnu stane neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne. Indukcia je moderný spôsob varenia, kedy sa ohrieva iba dno priloženej nádoby, čím dochádza k minimálnym tepelným stratám. Sklokeramická doska čiernej farby ponúka štyri varné kruhové zóny. Jej prevedenie bez rámu s kolmými zabrúsenými hranami umožňuje jednoduché zapustenie dosky do kuchynskej linky. Veľkou prednosťou je dotykové ovládanie, kedy všetko ľahko nastavíte jednoduchým dotykom prsta.

Medzi skvelé funkcie patrí funkcia automatického vypnutia, ktorá zaručuje bezpečnosť počas varenia. V prípade, kedy po zapnutí nepoložíte na platňu hrniec, sa doska automaticky vypne. Nechýba ani ukazovateľ zapnutého stavu a ukazovateľ zvyškového tepla. Ďalšou vymoženosťou je detská poistka na uzamknutie varnej dosky, ktorá deťom zabráni náhodnému zapnutiu či vypnutiu počas varenia. Pre moderné a bezpečné varenie je táto veľmi kvalitná varná doska tou správnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti varnej dosky

  • Štyri kruhové varné zóny
  • Prevedenie bez rámu
  • Dotykové ovládanie
  • Funkcia automatického vypnutia
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Detská poistka

Doplňujúce informácie rúry:

Rozsah teplôt:
50-250 °C

Príkon horného výhrevného telesa:
950 W

Príkon dolného výhrevného telesa:
1 100 W

Príkon kruhového zadného telesa:
2 100 W

Príkon grilovacieho telesa:
2 000 W

Maximálny príkon:
3 000 W

Napätie:
230 V

Príslušenstvo:
1× rošt
1× plytký plech
1× hlboký plech
1 pár teleskopických výsuvov
2× katalytická doska
3× sklo v dvierkach

Doplňujúce informácie varnej dosky:

Rozmery na zabudovanie:
52 × 560 × 490 mm

Maximálny príkon:
6 400 W

Hmotnosť:
10,2 kg

Napätie:
230 V/400 V

 

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT ETV7560bc + CONCEPT IDV2660n
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV7560bc + CONCEPT IDV2660n.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií