AD homeoffice PET

Concept IDV2660wh

Zobraziť katalóg
Concept IDV2660wh
Varná doska vstavaná, indukčná, 4 varné zóny, ukazovateľ zvyškového tepla, časovač, dotykové ovládanie, biela
Kód:  CON510d Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  8594049739929 Stránky výrobcu

Concept IDV2660wh

Atraktívny dizajn a jednoduché ovládanie

Indukčná varná doska od českej značky Concept so štyrmi varnými zónami a dotykovým ovládaním. Indukčné varenie sa vyznačuje nízkou spotrebou a tým, že ohrieva iba dno nádoby, nie platničku. Preto sa vám na doske nikdy žiadne kúsky jedla nepripália. Doska sa ovláda jednoducho a jej atraktívny biely dizajn bude navyše ozdobou vašej kuchyne. Dotykové tlačidlá sú umiestnené vpredu na zaistenie ľahkého prístupu. Ľahko si navolíte plynulú reguláciu výkonu a využiť môžete aj nezávislý časovač do 99 minút alebo funkciu oneskoreného vypnutia.

Vytvorené pre vašu bezpečnosť

Energiu môžete šetriť aj s ukazovateľom zvyškového tepla. Varený pokrm stačí vypnúť o niečo skôr a zvyškové teplo sa postará o jeho dovarenie. Táto doska myslí aj na bezpečnosť. Na ochranu vašich ratolestí slúži detská poistka a po sňatí riadu sa doska automaticky vypne. Tento model je vybavený aj poistkou proti prehriatiu varnej zóny. Jednoduché a praktické. Súčasťou dodávky je čistiaca škrabka, s pomocou ktorej je údržba varnej dosky hračka.

Rozšírená záruka CONCEPT GUARANTEE ponúka okrem 2-ročnej zákonnej záruky ešte 1 rok bezplatného servisu na poruchy vzniknuté chybou materiálu a nespôsobené nesprávnym používaním. Bezplatný servis zahŕňa náklady na opravu a cenu náhradného dielu.

Doplňujúce informácie:

Hlavné vlastnosti:
Dotykové ovládanie
Ukazovateľ zvyškového tepla
4 varné zóny
Funkcia automatického vypnutia - EXTRA BEZPEČNÁ
Funkcia oneskoreného vypnutia
Funkcia minútky (časovač)
Akustický signál
Ovládací panel vpredu uprostred
Detská poistka
Ukazovateľ zapnutého stavu

Rozmery:
Výška: 60 mm
Šírka: 590 mm
Hĺbka: 520 mm

Varné zóny:
Priemer prednej ľavej platne: 180 mm
Príkon prednej ľavej platne: 1500 W
Priemer zadnej ľavej platne: 180 mm
Príkon zadnej ľavej platne: 2000 W
Priemer zadnej pravej platne: 180 mm
Príkon zadnej pravej platne: 2000 W
Priemer prednej pravej platne: 180 mm
Príkon prednej pravej platne: 1500 W

Napájanie:
Max. príkon: 6400 - 7200 W
Napätie: 220 V/400 V ~ 50/60 Hz

Hmotnosť:
10,5 kg

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept IDV2660wh
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT IDV2660wh. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept IDV2660wh. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept IDV2660wh. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept IDV2660wh.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií