PET AD homeoffice

Concept KM5005

Zobraziť katalóg
Concept KM5005
Mlynček na kávu - a korenie, nerez/plast, 1330W, kapacita 70g kávových zŕn, čierny
17,27 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  CONMK001 Produktové číslo:  8595631003008 Stránky výrobcu

Concept KM5005

Concept KM5005 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Elegantný elektrický mlynček Concept vám poholne a jednoducho zomelie kávu, korenie, orechy, bylinky alebo mak. Sami si určíte dobu mletia, a tým aj hrubosť mletia. Mlynček je uzavretý priehľadným krytom, takže neustále vidíte, akú hrubosť ste už dosiahli. Bezpečnostná poistka mlynček nespustí bez uzavretia krytu. Telo mlynčeka je plastové, ale nádoba na zomleté ??suroviny je nerezová, a tak sa ľahko čistí.

 

Kľúčové vlastnosti mlynčeka Concept

  • elektrický mlynček
  • na kávu, korenie, orechy, byliny a mak
  • nerezová nádoba na zomleté suroviny
  • priehľadný kryt
  • bezpečnostná poistka

Parametre elektrického mlynčeka Concept KM5005

Príkon:
130 W

Dĺžka prívodného kábla:
90 cm

Materiál:
plast, nerez

 

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept KM5005
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií