AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept LA8580bc

Zobraziť katalóg
Concept LA8580bc
3,0 1 hodnotení
Americká chladnička – štvordverová, energetická trieda a, objem chladničky 256 l, objem mrazničky 149 l, 3 police, 6 priehradiek v mrazničke, displej, LED osvetlenie a indikácia otvorených dverí chladničky, rozmery 183 × 84 × 64 cm (V׊×H)
Variant
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CON110e Produktové číslo:  la8580bc Stránky výrobcu

Concept LA8580bc

vypnuté
ideálny rozmer
 

Ideálny rozmer

Snívate o veľkej americkej chladničke, ale priestor vašej kuchyne je nekompromisný? Riešením je novinka od českej značky Concept s celkovým úžitkovým objemom 405 litrov. Kombinovaná chladnička Česká Amerika je navrhnutá pre český trh podľa požiadaviek samotných zákazníkov. Vďaka šírke 80 cm a hĺbke 62,5 cm nájde miesto v každej domácnosti bez toho, aby ste prišli o komfortný priestor, ktorý ponúkajú veľké americké chladničky. 

Klasická americká chladnička 1800/920/720 mm
Slovenská Amerika 1820/803/625 mm
Bežná chladničky 1700/560/600 mm

Luxusný dizajn

Elegantný dizajn je jednou z predností chladničky Česká Amerika. Čierne zrkadlové sklo robí z obyčajného kuchynského spotrebiča dizajnový prvok, ktorý vašej kuchyni dodá nádych luxusu. Celkový vzhľad je podčiarknutý kvalitným spracovaním jednotlivých detailov. Už sa nikdy nepozriete na inú.

vypnuté
luxusný dizajn
 
vypnuté
Praktické usporiadanie priestoru
 

Praktické usporiadanie priestoru

Už sa vám niekedy stalo, že ste mali problém dať do chladničky tácku s chlebíčkami, plech s buchtami alebo dokonca celého moriaka? Vďaka praktickému usporiadaniu priestoru chladničky do štyroch policových zón z tvrdeného skla širokých 68 cm bez stredového predelu, ktorý býva častý pri klasických "Amerík", už si nebudete musieť lámať hlavu s nedostatkom miesta. 

Intuitívne otváranie

Systém Quattro, teda otváranie pomocou štyroch samostatných dverí, je plne prispôsobený potrebám zákazníkov, ktorí dbajú na praktickosť a funkčnosť svojich spotrebičov. Pri individuálnom otváraní dochádza k menšiemu úniku ochladzovaného vzduchu, v dôsledku čoho sa pri dlhšom otvorení znižuje celková energetická spotreba. Vďaka dômyselnému systému Quattro tiež nebudete mať problém umiestniť chladničku do užších priestorov, ako sú napríklad chodby. Radius jednotlivých dverí je totiž iba 40 cm. 

vypnuté
Intuitivní otevírání
 
vypnuté
extra tichá
 

Extra tichá

Hlučnosť 42 dB zaraďuje chladničku LA8580 medzi najtichšie na trhu. V noci tak budete môcť pokojne spať, bez toho aby vás z druhej izby rušilo nepríjemné vrčanie. 

LED lighting

Moderné LED osvetlenie je kvôli nízkej spotrebe energie a nulovému výdaju tepla používané v čoraz väčšom množstve spotrebičov a inak tomu nie je ani pri Českej Amerike. Nielenže LED osvetlenie šetrí vaše peniaze, ale je tiež oveľa šetrnejšie k vašim očiam pri častom pozeraní do chladničky a hlavne k vašim potravinám, ktoré pri každom kontakte s obyčajným svetlom trpia. 

vypnuté
LED lighting
 
vypnuté
dotykový displej
 

Dotykový displej

Ovládanie pomocou dotykového displeja zvyšuje atraktivitu spotrebiča a zaisťuje maximálny komfort pri jeho obsluhe. Je umiestnený na vonkajšej strane chladničky a jeho ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne.

Auto mode

Funkcia auto mode nastaví vo vašej chladničke ideálnu teplotu. Pomocou jedného tlačidla sa chladnička automaticky ochladí na 5 °C a teplota v mraziacom priestore klesne na -18 °C.

vypnuté
auto mode
 
vypnuté
super cool
 

Super cool

Funkciu super cool využijete v prípade, kedy potrebujete napr. rýchlo vychladiť nápoje v chladničke. Stačí spustiť a priestor chladničky sa výrazne ochladí.

Super frost

Funkcia super frost je veľmi praktická pri mrazení väčšieho množstva potravín naraz. Zaistí rýchle zamrazenie, pri ktorom si potraviny uchovajú dôležité vitamíny, vzhľad a chuť. Akonáhle sú potraviny úplne zmrznuté, chladnička prepne späť do normálneho režimu. Funkcia super frost súčasne zabezpečí, aby už skôr zamrazené zásoby boli uchované v dostatočnom chlade.

vypnuté
super frost
 
vypnuté
Alarm nedovretých dverí
 

Alarm nedovretých dverí

Stáva sa vám, že občas zabudnete zavrieť dvere chladničky, čím dochádza k znehodnoteniu uložených potravín a zároveň k vyššej spotrebe elektrickej energie? Vďaka alarmu nedovretých dverí môžete zostať v pokoji. V prípade, že dvere chladničky necháte dlhší čas otvorené, spustí sa zvukový signál, ktorý sa automaticky vypne vždy, keď chladničku opäť zavrite.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Celkový úžitkový objem chladničky
405 l Hotovo!
Energetická trieda chladničky
a Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
347 kWh/annum Hotovo!
Objem chladničky (chladený priestor)
256 l Hotovo!
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny)
149 l Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
a Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
347 kWh/annum Hotovo!
Objem chladničky (chladený priestor)
256 l Hotovo!
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny)
149 l Hotovo!
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom
C Hotovo!
Emisie hluku chladničky šíreného vzduchom
42 dB Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 4 dvierka Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
Displej, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky Hotovo!
Chladenie a mrazenie chladničky
Super chladenie, Super mrazenie Hotovo!
Ovládanie a regulácia teploty chladničky
Elektronické Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Nie Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
3ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
6ks Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
405 l Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Čierna Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
183 cm Hotovo!
Šírka chladničky
84 cm Hotovo!
Hĺbka chladničky
64 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky úsporné chladničky energetickej triedy A
» Všetky široké chladničky nad 60 cm
» Všetky čierne americké chladničky
» Všetky americké štvordverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Varianty Concept LA8580bc:

Concept LA8580wh

Americká chladnička – štvordverová, energetická trieda a, 3 police, 6 priehradiek v mrazničke, displej, LED osvetlenie a indikácia otvorených dverí chladničky, rozmery 183 × 84 × 64 cm (V׊×H)
Info
779,90 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je přesah dveří lednice při otevření, myšleno o kolik přesahuje tloušťka dveří při otevření? Děkuji

Diskusia a poradňa k Concept LA8580bc
Príslušenstvo pre Concept LA8580bc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT LA8580bc.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií