Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept LA8783bc

Zobraziť katalóg
Concept LA8783bc
4,7 3 hodnotení
Americká chladnička – štvordverová, energetická trieda F, objem chladničky 340 l, objem mrazničky 168 l, 4 police, 6 priehradiek v mrazničke, no Frost, nulová zóna, LED osvetlenie, super chladenie, super mrazenie, prázdninový režim, antibakteriálne tesnenie, rozmery 190 × 83,3 × 66,6 cm (V׊×H)
Kód:  CONCHL002 Produktové číslo:  LA8783bc Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept LA8783bc

Voľne stojaca kombinovaná chladnička Concept LA8783bc

Total No Frost
Metal cooling
Perfect fit

Veľké nákupy už pre vás nemusia predstavovať neriešiteľný problém so skladovaním. Vstavaná chladnička Concept LA8783bc disponuje objemom (chladeným priestorom) 340 l a objemom (priestorom na mrazené potraviny) 168 l, takže pojme aj väčšie množstvo potravín. Pre maximálnu prehľadnosť je vnútorný priestor rozdelený do 6 zásuviek. Šírka 83 cm a hĺbka 67 cm umožní jej pohodlné umiestnenie v každej domácnosti bez toho, aby chladnička Concept LA8783bc zaberala príliš miesta.

  • Energetická trieda: F
  • Emisie hluku šíreného vzduchom: C
  • Objem (chladený priestor): 340 l
  • Objem (priestor na mrazené potraviny): 168 l

Conecpt LA8783bc

Praktická kombinovaná chladnička Concept LA8783bc

Voľne stojaca kombinovaná chladnička Concept LA8783bc je vybavená funkciou Total NO FROST, vďaka ktorej nebudete musieť riešiť námrazu ani v mrazničke ani v chladničke. Technológia NO FROST zaistí rýchle zamrazenie potravín pre zachovanie ich dôležitých vitamínov, vzhľadu a chuti. Prieduchy NO FROST technológie zasahujú aj do chladničky a námraza tak nebude vznikať ani v chladničke.

Pohodlné uskladnenie všetkých potravín

Zadná stena chladničky Concept LA8783bc je vyrobená zo špeciálneho metalického materiálu, ktorý dokáže absorbovať viac chladu ako klasický plast. Vďaka tomu sa chladnička Concept LA8783bc po otvorení a znovu zatvorení oveľa lepšie ochladí na nastavenú teplotu.

Perfect Fit

Snívate o veľkej americkej chladničke, ale priestor vašej kuchyne to nedovoľuje? Riešením je „česká amerika“ od Conceptu s celkovým úžitkovým objemom 508 litrov. Ako jediná na trhu sa so šírkou 83,3 cm a hĺbkou 66,7 cm ideálne prispôsobí slovenskej domácnosti. Nebude vyčnievať pred kuchynskú linku.

CONCEPT LA8783bc
CONCEPT LA8783bc

Luxusné spracovanie v čiernom skle

Americká „česká“ chladnička LA8783bc je veľmi precízne spracovaná. LED osvetlenie, kovové držadlá a dotykové ovládanie dopĺňa elegantné a luxusné vyhotovenie čierneho skla.



Parametre a špecifikácia

Klimatická trieda
ST Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
190 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
190 cm Hotovo!
Šírka
83,3 cm Hotovo!
Hĺbka
66,6 cm Hotovo!

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda
F Hotovo!
Ročná spotreba energie
359 kWh/annum Hotovo!
Objem (chladený priestor)
340 l Hotovo!
Objem (priestor na mrazené potraviny)
168 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Hotovo!
Počet políc chladničky
Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
12 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
104 kg Hotovo!

Rozmery balenia

Výška balenia
200 cm Hotovo!
Šírka balenia
91 cm Hotovo!
Hĺbka balenia
72,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy F
» Všetky široké chladničky nad 60 cm
» Všetky čierne americké chladničky
» Všetky americké chladničky s No Frost
» Všetky americké štvordverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer prosím Vás začalo nám rýchlo blikať svetlo hneď pri otvoreni chladničky.Doteraz nam rychlo blikala iba ak ola dlhšie otvorená. Vedeli by ste nám poradiť? Ďakujem

Dobrý den, po rozbalení lednice CONCEPT LA8783bc jsem zjistil, že dveře L a P nejsou v ose, je tam několika milimetrový posun, viditelný, jak v mrazící části, tak v lednici. Je to "vada na reklamaci" nebo je to něco, co si mám "vyrovnat". V manuálu jsem na nic podobného nenarazil.

Dobry den, aku ma funkciu posuvna regulacia teploty a pravej casti chladnicky dole, nad pravou zasuvkou, v manuale vysvetlenie nie je, dakujem, Pavel

Dobrý den, prosim vas, vedeli by ste mi povedať akú vzdialenosť musim dodržať, keď chcem mať chladničku čo najbližšie pri stene z pravej strany, aby som vedel komfortne otvoriť dvere a zároveň by bolo možné vysunúť šuflíky z chladničky a mrazničky? Ďakujem.

Dobrý den, je možné si lednice předobjednat? Budu se stěhovat a do nového bytu ji potřebuju dovézt v určitý datum. Nemůžu čekat až bude skladem a být bez lednice. V bytě zároven bude rekonstrukce. Takže jí objednat dříve nemůžu, protože jí nemám kam dát. Budu od vás objednávat více spotřebičů a nechci mít každý od jiné firmy. Děkuji

Dobry den, Prosim Vas funkcia Perfect Fit znamena, ze chladnicka moze byt osadena uplne v rohu kuchyne a otvori sa do 90 stup.uhla ? Dakujem. Marekova

Dobrý deň, Chcem sa opýtať na ovládacom panely mi na chladničke svietilo stále 5stupňov ale teraz mi ukazuje C1.čo to znamená??

Dobrý den, v pátek jste měli lednici v akci s poukazem na další nákup u Vás za 3 tisíce. Je tato akce stále platná? Měl bych zájem ihned o koupi. Děkuji moc za informace

je i jina barva

Diskusia a poradňa k Concept LA8783bc
Príslušenstvo pre Concept LA8783bc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT LA8783bc BLACK.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií