Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Concept LO-7025 Vitalis

Zobraziť katalóg
Concept LO-7025 Vitalis
4,3 16 hodnotení
Odšťavovač 850W, 16800ot./min, 2 rýchlosti, nádoba na šťavu 1l, zásobník na dužinu 1.8l, nôž z nerez ocele
Kód:  ECO112b Produktové číslo:  LO7025 Stránky výrobcu
Concept LO-7025 Vitalis Predaj skončil

Concept LO-7025 Vitalis

Odšťavovač Vitalis od českého výrobcu Concept v sebe spája všetky vlastnosti, ktoré musí kvalitný odšťavovač mať. Je výkonný, ľahko použiteľný,ľahko sa umýva a nezaberie veľa miesta, takže je stále k dispozícii. Základom je výkonný 850W elektromotor, ktorý zvláda odšťavovať akýkoľvek druh ovocia či zeleniny rýchlosťou až 16800 otáčok za minútu. K tomu mu dopomáha vysoko kvalitný nôž z nerezovej ocele, extra odolné nerezové sitko a ďalšie komponenty profesionálnej kvality.

Suroviny na odšťavenie vkladáte veľkým otvorom s priemerom 7,2 cm. Vďaka tomu sa nemusíte zdržiavať krájaním a ďalšou prípravou, stačí jednoducho umyť/olúpať a odšťaviť. K bezpečnej doprave surovín do odšťavovača Vitalis pomáha dodávané vtláčadlo. Prístroj ponúka dve nastavenia rýchlosti a plne automatickú prevádzku. Pomalšie odšťavovanie je šetrnejšie a hodí sa pre šťavnaté plody, ako sú broskyne, pomaranče alebo napríklad melón. Rýchlejšie odšťavovanie si poradí aj s mrkvou, jablkami alebo dokonca cibuľou.

Čerstvá 100% šťava potom putuje do veľkej nádoby 1 litra, z ktorej sa potom ľahko nalieva do pohárov. Zásobník na dužinu pojme až 1,8 litra zbytkového produktu. Všetky súčasti prístroja je možné jednoducho odňať a po použití ľahko umyť. Zloženie odšťavovača Vitalis je otázkou niekoľkých sekúnd. Maximálna bezpečnosť je zaručená systémom poistiek, ktorý dovolí spustenie prístroja až po zaklapnutí všetkých bezpečnostných zámkov. Pre vysokú stabilitu je odšťavovač Vitalis vybavený tiež protišmykovými nožičkami.

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
850 W

Napájanie:
230 V

Farba:
čierna + nerez

Objem nádoby:
1 l

Materiál:
nôž z nerezovej ocele

Funkcie:
bezpečnostný systém
2 nastavenia rýchlosti
dlhá plniaca trubica (priemer 7.2 cm)
plne rozoberateľný

Rýchlosti:
2

Príslušenstvo:
nádoba na šťavu (1 l), zásobník na dužinu (1,8 l), vtláčadlo

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept LO-7025 Vitalis
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept LO-7025 Vitalis. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept LO-7025 Vitalis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept LO-7025 Vitalis. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept LO-7025 Vitalis.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií