Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Concept MNV4645

Zobraziť katalóg
Concept MNV4645
Vstavaná umývačka riadu (45cm), energetická trieda A+++, počet súprav riadu: 10, počet súprav riadu (program ECO): , hlučnosť 44 dB, emisie hluku: , zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše a displej, výška 88.5 cm, šírka 44.8 cm, hĺbka 55 cm, dvierka nie sú súčasťou balenia
Kód:  CONMY001 Produktové číslo:  8595631002391 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept MNV4645

CONCEPT MNV4645
 

Pohodlné ovládanie

Umývačka Concept MNV4645 disponuje pokročilým typom dotykového ovládania, vďaka ktorému je zabezpečené komfortné a prehľadné ovládanie. Nový dávkovač typu "SLIDE" zabezpečí, že vložená umývacia tableta bude správne vložená do dávkovača a naplnená umývačka dokonale umyje všetok riad.


Dokonale suchý riad

Umývačke nechýba funkcia Turbo sušenie, ktorá sa postará o dokonale suchý riad. Túto funkciu zaisťujú dva aktívne ventilátory, kde jeden fúka do priestoru umývačky a druhý nasáva vlhký teplý vzduch.

CONCEPT MNV4645
 

CONCEPT MNV4645
 

Úspora vody a elektrickej energie

Umývačka Concept MNV4645 dokáže vďaka automatickému programu sama upraviť dĺžku a intenzitu samotného umývania, pre čo najväčšiu úsporu vody a elektrickej energie. Dokonalý prehľad o vloženom riade vo vnútri umývačky budete mať vďaka prítomnosti vnútorného osvetlenia.


Variabilita vnútorného priestoru

Veľmi pohodlne môžete tiež upravovať vnútorný priestor umývačky. Stačí príborovou zásuvku jednoducho presunúť a vďaka tomu vznikne v hornom koši viac miesta, kam umiestnite takmer akýkoľvek riad.

CONCEPT MNV4645
 

CONCEPT MNV4645
 

Funkcia odloženého štartu

Užitočnou funkciou, ktorou je umývačka Concept MNV4645 vybavená, je funkcia odloženého štartu. Umývanie riadu je možné odložiť o 1-24 hodín. S touto vstavanou umývačkou riadu sa už nemusíte báť úniku vody, vďaka prítomnosti systému Aquastop, ktorý spočíva v dvojitom istení úniku vody. Ak nastane únik vody z prívodnej hadice čidlo túto situáciu zaznamená a uzavrie prívodný ventil.


Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná, plne integrovaná
  • Energetická trieda A+++
  • Tichý chod - 44 dB
  • INNOXTOUCH - pokročilý typ dotykového ovládania
  • Turbosušenie - 2 ventilátory
  • FLOOR light - svetelná indikácia
  • Autoprogram
  • Odložený štart umývania
CONCEPT MNV4645
 
 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky
45 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,4 m (1,4 m) Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Ak umývačka nevypusti vodu ako ju dokážem vypustiť bez manuálneho odčerpávania?

Dobrý den, mohu se zeptat, co znamená v popisu výrobku, že čelní panel není součástí dodávky? Znamená to, že přední nerezová část, která je na fotografiích na myčce reálně není a zákazník si musí opatřit sám nákližek na přední část? Děkuji za odpověď Anna

Dobry den, Chcel by som sa spytat ci ma umyvacka funkciu automatickeho otvarania dveri po skonceni programu ? Dakujem. S pozdravom. Rudolf.

Diskusia a poradňa k Concept MNV4645
Príslušenstvo pre Concept MNV4645 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT MNV4645.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií