AlzaBoxy Q1 PET

Domáca pekáreň Concept PC5510

Zobraziť katalóg
Domáca pekáreň Concept PC5510
4,4 13 hodnotení
Domáca pekáreň – max. hmotnosť náplne 1000 g, príkon 550 W, odložený štart, udržiavanie teploty a nastavenie prepečenia kôrky, 12 programov, displej, priezor vo veku a nepriľnavý povrch, hák/y na miesenie, odmerka, háčik a forma na pečenie súčasťou balenia, čierna farba
61,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CONDP178 Produktové číslo:  PC5510 Stránky výrobcu
Domáca pekáreň Concept PC5510 61,90 € Momentálne nedostupné

Domáca pekáreň Concept PC5510

Pomocou domácej pekárne Concept PC5510 si upečiete čerstvé a dokonale chrumkavé pečivo kedykoľvek budete chcieť. Vďaka nastaviteľnému 13-hodinovému časovaču vás vôňa čerstvého chleba môže prebudiť už hneď zrána. Pekáreň tak začne piecť v hodine, ktorú nastavíte, a to pokojne aj v noci, a pomocou funkcie Keep Warm navyše udrží chlieb teplý ešte hodinu po jeho dopečení. Zvoliť si pritom môžete z 2 veľkostí bochníka, konkrétne 700 a 1 000 g. Súčasne pekáreň umožňuje nastavenia 3 stupňov prepečenia kôrky na svetlú, strednú a tmavú. Concept PC5510 vám upečie chlieb presne tak, ako ho máte najradšej.


12 prednastavených programov

Voľba veľkosti bochníka

Nepriľnavá vyberateľná forma


Kľúčové vlastnosti domácej pekárne Concept PC5510

  • Domáca pekáreň na prípravu čerstvého chleba
  • S nastaviteľným 13-hodinovým časovačom
  • Funkcia Keep Warm udrží chlieb teplý ešte hodinu po jeho dopečení
  • Možnosť voľby z 2 veľkostí bochníka a 3 stupňov prepečenia kôrky
  • Proces pečenia je plne automatický
  • Concept PC5510 dokáže pripraviť aj cesto na kysnuté koláče, rožky, múčniky, cestoviny či rezance
  • Prehľadný displej LCD
  • Domáca pekáreň Concept disponuje 12 prednastavenými programami
  • Veľmi ľahko sa udržuje
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Upečte si krásne chrumkavý a chutný chlebík pohodlne doma

Tiež milujete chrumkavý a čerstvý chlieb? Domáca pekárnička Concept PC5510 vám pomôže upiecť chutný a neodolateľný chlebík pohodlne doma. Dokonca môžete využiť praktický časovač s možnosťou nastavenia až na 13 hodín. Večer nastavíte časovač a ráno po prebudení nájdete v kuchyni upečený chlieb. Prevádzka je plne automatická a veľmi tichá, vďaka čomu vás nebude počas spánku či odpočinku nijako rušiť. Pekáreň je vybavená aj praktickou funkciou KEEP WARM, ktorá dokáže udržať chlieb teplý ešte hodinu po jeho dopečení.

2 veľkosti a 3 stupne prepečenia kôrky

Podľa počtu stravníkov, pre ktorých chlieb pripravujete, si môžete pohodlne zvoliť veľkosť bochníka. Na výber máte 2 veľkosti – 700 alebo 1 000 g. Veľkou výhodou domácej pekárne Concept PC5510 je možnosť výberu z troch stupňov prepečenia kôrky (svetlá, stredná a tmavá), presne podľa toho, aký chlieb máte radi. Domáca pekáreň disponuje celkom 12 prednastavenými programami, ktoré dokonale zjednodušia výrobu pečiva. Concept PC5510 sa tak stane perfektným pomocníkom, ktorý upečie vždy chrumkavý a čerstvý chlieb.

Plne automatický proces pekárne na chlieb Concept PC5510

S pekárňou na chlieb Concept PC5510 je príprava pečiva veľmi jednoduchá. Celý proces pečenia je totiž plne automatický.  Vy do pekárne len vložíte suroviny, vyberiete požadovaný program, stupeň prepečenia kôrky a hmotnosť hotového chleba. O všetko ostatné sa už postará pekáreň. Pomocou špeciálneho hnetacieho háka pekáreň na chlieb Concept PC5510 suroviny hravo spracuje, cesto následne nechá nakysnúť a až potom spustí samotné pečenie. Okrem výroby najrôznejších druhov chleba vám pripraví aj cesto na kysnuté koláče, rožky, múčniky, cestoviny či rezance.

Jednoduchá a rýchla údržba pekárne chleba Concept

Pekáreň chleba Concept PC5510 disponuje vnútornou nádobou, ktorá sa dá vybrať a je vybavená nepriľnavou povrchovou úpravou. Cesto sa v nej teda nepripeká a navyše z nej upečený bochník chleba tiež veľmi jednoducho vyklopíte. Táto nádoba sa aj ľahko čistí a údržba pekárne vám tak zaberie minimum času.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
550 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 000 g Hotovo!
Počet hákov
1 ks Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
550 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 000 g Hotovo!
Počet hákov
1 ks Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Priezor vo veku, Nepriľnavý povrch Hotovo!

Funkcie a programy

Funkcie
Odložený štart, Udržiavanie teploty, Nastavenie prepečenia kôrky Hotovo!
Počet programov
12 Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Hák/y na miesenie, Odmerka, Háčik, Forma na pečenie Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky domáce pekárne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Domáca pekáreň Concept PC5510 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT PC5510. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT PC5510 Brotbackautomat. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept PC5510.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií