Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rýchlovarná kanvica CONCEPT RK3333 1,7 l RETROSIGN

Zobraziť katalóg
Rýchlovarná kanvica CONCEPT RK3333 1,7 l RETROSIGN
4,6 22 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – retro dizajn, antikorová, objem 1,7 l, príkon 2200 W, filter, otočná základňa, skrytá špirála a úložný priestor na kábel, automatické vypnutie, kontrolka chodu, ochrana proti prehriatiu a chodu na prázdno, tepelná poistka, trvalý filter
Kód:  CONRK969 Produktové číslo:  RK3333 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rýchlovarná kanvica CONCEPT RK3333 1,7 l RETROSIGN Predaj skončil

Rýchlovarná kanvica CONCEPT RK3333 1,7 l RETROSIGN

Milujete retro štýl a radi by ste si tak prispôsobili svoju domácnosti? V tom prípade vás určite zaujme Concept RK3330. Rýchlovarná kanvica v antikorovom retro vyhotovení je vyrobená z kvalitného materiálu. Kanvica Concept RK3330 má dostatočnú kapacitu aby zvládla pripraviť až 7 šálok vody na jedno naplnenie, takže svoje uplatnenie nájde aj vpočetnejších rodinách. Benefitom kanvice na varenie vody je stredový konektor britskej značky STRIX, ktorý zaručuje dlhú životnosť produktu. O vašu bezpečnosť počas používania rýchlovarnej kanvice Concept RK3330 sa stará trojnásobný bezpečnostný systém, vďaka ktorému bude obsluha rýchlovarnej kanvice naozaj jednoduchá abezpečná.


Retro dizajn

Kvalitné vyhotovenie

Päť farebných variantov


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK3330, antikorová

  • Rýchlovarná kanvica Concept RK3330 je vyrobená z vysoko odolného materiálu
  • Vidiecky štýl s retro vyhotovením
  • Concept RK3330 má objem 1,7 l, vďaka čomu pripravíte až 7 šálok vody na jedno naplnenie
  • Kanvica v antikorovej farbe
  • Vodoznak umiestnený na kanvici sa postará o dokonalý prehľad o množstve vody
  • Nechýba ani indikátor prevádzky
  • Stredový konektor britskej značky STRIX
  • Voda sa filtruje cez jemný filter
  • Otočná základňa kanvice Concept RK3330 vám uľahčuje manipuláciu
  • Trojnásobný bezpečnostný systém

Kanvica Concept RK3330 nájde uplatnenie v každej domácnosti

Rýchlovarná kanvica Concept RK3330 vás na prvý pohľad zaujme svojím elegantným retro vyhotovením v antikorovej farbe, ktoré urobí radosť všetkým milovníkom retro dizajnu. V kanvici pripravíte až 7 šálok vody na jedno naplnenie. Vodoznak umiestnený na rýchlovarnej kanvici Concept RK3330 vám zaručí dokonalý prehľad otom,aké množstvo vody sa v nej práve nachádza. Červená farba znamená, že je konvička v prevádzke.

Stredový konektor STRIX

O kvalite rýchlovarnej kanvice Concept RK3330 vás presvedčí stredový konektor britskej značky STRIX. Tento konektor sa pýši tým, že zaručuje dlhú životnosť kanvice. Zároveň slúži na jednoduché umiestnenie kanvice Concept RK3330 na podstavec.

S rýchlovarnou kanvicou Concept RK3330 sa ľahko manipuluje

Rýchlovarná kanvica Concept RK3330 je vybavená tak, aby vám čo najviac uľahčila jej obsluhu. Hrdlo má ideálny tvar, skvele slúži na nalievanie do šálok. Veko otvoríte pohodlne jednou rukou. Voda prechádza cez jemný filter, ktorý slúži aj proti tvorbe vodného kameňa. Filter je možné z rýchlovarnej kanvice Concept RK3330 ľahkovybrať a vyčistiť. Dno je vybavené skrytým vykurovacím telesom, ktoré zabraňuje usadzovaniu nečistôt. Vďaka otočnej základni sa nemusíte starať o to, ako rýchlovarnú kanvicu Concept RK3330 na základňu položíte.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť pri obsluhe rýchlovarnej kanvice Concept RK3330 sa postará trojnásobný bezpečnostný systém. Ten zaručí, že sa kanvica Concept automaticky vypne v prípade, že voda v nej dosiahne bod varu, alebo ak ju zložíte z podstavca. Rýchlovarná kanvica Concept RK3330 sa dokonca vypne aj vtedy, ak v nej už nie je žiadnavoda.

Päť farebných variantov rýchlovarnej konvice Concept RK3330

Spoločnosť Concept myslela na všetkých z vás. Ponúka totiž päť farebných variantov.  Vybrať si môžete z čiernej, červenej, krémovej a bielej farby. Veríme, že si nájdete presne takú kanvicu na vodu, ktorá bude lahodiť vášmu oku a krásne oživí interiér vašej kuchyne.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Retro Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Trvalý Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rýchlovarná kanvica CONCEPT RK3333 1,7 l RETROSIGN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT RK3333 1,7 l RETROSIGN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT RK3333 1,7l RETROSIGN.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií